Mit tanácsolnátok ebben a családi körülményben? Voltatok már hasonló helyzetben?
Köszi az eddigi válaszokat! Nem azért váltunk el,mert félreléptem,sőt a párom ment el beadni a válópert,nem is én voltam a kezdeményező!Ő egész egyszerűen mikor megszületett a kislányunk,utána fogta magát és hazaköltözött a szülőkhöz,nem másik nő miatt,hanem nagyon megromlott a házasságunk és sok volt a konfliktus,ezért ő inkább megfutamodott.Megbeszéltük,mikor újrakezdtük-most már egy hónapja elmúlt-hogy a régi sérelmeinket és a múltat nem emlegetjük egymásnak,ill. nem hányunk a szemére a másiknak semmit,mert akkor nincs értelme új lappal inditani.Nekem az elmúlt egy évben volt másik kapcsolatom,együtt is éltünk egy darabig,de aztán rájöttem,még a volt férjemet szeretem meg tudtam,ő is szeret,igy a másik embernek kiadtam az útját és a volt férjemmel meg a két gyerkőccel igy újra egy család vagyunk. :)
Az utolsó válaszolónak:hát akkor nem irigyellek téged sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!