Mennyire hasonló az érdeklődési körötök a pároddal? H toleráljátok ha a másik hobbija nektek esetleg ellenszenves?
Természetesen vannak közös érdeklődési köreink, hisz kell, hogy legyen bennünk hasonlóság, de sok hobbink teljesen különbözik. Nem tudom elképzelni, hogyan lehet egy hobbi ellenszenves, ha a jó ízlés határait nem sérti. Persze van olyan hobbija, amit én nem értek meg, hogy miért jó, de ő szereti, hát csinálja, nem véletlenül az ő hobbija és nem az enyém. Ahogy én sem várom el, hogy lelkesedjen a gyöngyfűzés iránt, amit viszont én imádok.
A jelszó tolerancia, ami egy komoly kapcsolatból sem hiányozhat, különben megette a fene az egészet.
mind2en gitározunk, néha együtt, és ez tök jó szokott lenni. néha szoktunk együtt sudokuzni, ez is közös:D mindketten szeretünk mesét nézni, vagy kül. scifiket, drámákat, de míg ő pl. szereti a fantasyt (thor meg avatár meg ilyenek), én azt ki nem állhatom, szóval ezt megoldjuk mikor nem együtt vagyunk. meg ő edz. én persze nem, de örülök ennek a hobbijának mert szép izmai lesznek:) mindketten koncertezősök vagyunk, egy a zenei ízlésünk is, ez a kikapcsolódás is abszolút közös. persze nem kell örökké egymás nyakán lógni, de én pl el sem tudom nagyon képzelni, hogy olyan embert válasszak magam mellé, akivel nem tudok közös programot szervezni.
:)
Sajnos egyáltalán nincs semmi közös hobbink, semmi közös élményünk. Talán ez játszik abban a legnagyobb szerepet, hogy már nem szeretem úgy igazán.
Azoknak, akik kérdezték, hogy lehet egy hobbi ellenszenves: pl.: én vegetáriánus vagyok (nem csak az állatok szeretete miatt, de ez is benne van), ha a párom hobbija a vadászat lenne, nem hiszem, hogy együtt lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!