Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a férfiak sokkal jobban kötődnek egy olyan nőhöz, akit látszólag nem izgat annyira, mi lesz a kapcsolattal? Mit tanácsolnátok nekem ebben a helyzetben?
Lehet hosszú, de kérlek olvasd el! Szóval. 9 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ő az a tipikus pasi, akinek mindenki a közelében akar lenni, tehát népszerű és magabiztos. Én viszont inkább csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, nincs sok barátom. A kapcsolatunk alatt nagyrészt én szerveztem a találkozóinkat, én kezdeményeztem, igaz ő is akarta mindig, de elég spontán gondolkozású, úgyhogy mindig úgy volt vele, hogy ha lesz kedve, akkor találkozzunk. Azért valahogy összejött minden héten, volt hogy 1 hét kimaradt. A lényeg az, hogy úgy érzem kicsit félvállról veszi az egészet, én biztonságra vágyom, fontos nekem a vele való találkozás, szeretek előre tervezni is, ő meg mindig kedve szerint cselekszik, engem van, hogy figyelembe sem vesz. Tudja, hogy bármit csinál én sosem fogok ellenkezni,mindig elnézem majd, mert én tényleg szeretem és hiányolom és habár velem is érezteti, hogy szeret, bármit nem tenne meg értem.
Gondolkoztam ezen és lehet ez azért van, mert én tényleg mindig mindent elnézek neki és tényleg úgy viselkedek, mint aki szerelmes, szeretnék vele több időt tölteni, stb. és ezért mindig én próbálom kezdeményezni a dolgokat, ő meg kb hátradől. Mondjuk attól is tartok, hogy ha én nem kezdeményezném, akkor ő se tenné, bár nem hiszem.
Lehet, hogy kicsit nekem is ilyen "teszek rá" módon kellene viselkednem? Hogy ne érezze azt, hogy "csüngök rajta" (amit amúgy nem szoktam, mert bőven van egyéni szabadsága is nélkülem), meg hogy tényleg bármit megtehet, hanem kicsit térjen észhez. Akkor lehet többet fog keresni, mert az jön le ebből neki, hogy jól megvagyok és jobban akar majd egy olyannal együtt lenni , mint egy olyan lánnyal, aki alig várja, hogy találkozzanak? Lehet, hogy kicsit "unalmas" ez így neki, hogy már nincs kvázi kihívás? 21/L
Én nem tudom, hogy téged melyik bolygóról szalasztottak 4-es, remélem csak irónikusan írtad azt amit, bár kétlem. Igazán érett gondolkozásod van mondhatom :D:D:D
Hallottál már arról, hogy le kell ülni és megbeszélni a dolgokat, mint két felnőtt ember face to face? Egy kapcsolatban ne legyenek játszmák az ágyon kívül, mert az már régen rossz, plusz felesleges mert az egyik fél előbb-utóbb beleun...
18/L
"Én nem tudom, hogy téged melyik bolygóról szalasztottak 4-es, remélem csak irónikusan írtad azt amit, bár kétlem."
Négyeske valamit nagyon félre értett. Sajnos az a nagy, büdös krumplis tészta, hogy nem mindig lehet minden férfire hatni azzal, hogy ha az ember szemtől szembe leül vele megbeszélni a problémát. Ilyenkor van az, hogy az ember lánya megpróbálja lejátszmázni a dolgokat, viszont ahhoz, hogy ez működjön is, kell a másik fél beható ismerete meg nem kevés érzelmi intelligencia és érzékenység.
Ha ez nincs meg, akkor születnek olyan baromságok, mint amit #4 ír és férfiak, akiket már a játszma szó puszta gondolatára is kiver a víz, borsódzik a hatuk és szivárványosat hánynak.
Egy kapcsolat nem attól lesz működőképes, hogy nem kommunikálsz, bunkózol, leszarod a másikat stb. Hanem attól, hogy képes vagy kiállni magadért, nem nézel el mindent, nem vagy se bólogatós kutya, se lábtörlő - és a pasas tudja, hogy ha nagyon baromságot csinál, akkor bizony elveszíthet.
Először is nem ártana mindkettőtök problémáját pontosan definiálni.
1. Szerintem neked is lehet valami lelki nyavalyád, így a leírásod alapján, mert valamiért görcsölsz és nem tudod a helyén kezelni se a fickót se önmagadat. Sérült önbizalom, szürke egérnek tartod magad mellette, nem érzed magad olyan jó nőnek, hogy egy népszerű magabiztos srácot megtarts stb, stb. - de valami szerintem van. Ezt kellene megnevezni és kezelni.
2. Nagyon könnyű látatlanba ráfogni a pasasra, hogy elkényelmesedett, beleunt stb. - néha még igaz is. A titok nyitja mégis az, hogy rájöjj, hogy annak az EGYÉNNEK, akivel te jársz, mi a baja a helyzettel.
Saját példa: bár a párom nagyon vonzónak tartja, hogy néha kezdeményezek ezt-azt és ha kell, küzdök a kapcsolatunkért (volt némi problémánk szülőfronton), alapvetően ő akkor érzi jól és férfiasnak magát, ha ő hozza a döntések többségét. Szóval szinte a férfiasságát venném el, ha túl sokat pattognék.
Lehet, hogy nálatok nem ez a baj, de tudj róla, hogy ilyen is lehet, meg még sok más is. Sőt szerintem #4-nek ez a mondata is erre akart vonatkozni: "Masreszrol Sokszor kerj tole szivessegeket, segitseget. Szereles, cipeles. Utana dicserd meg." De a "Drágám, te olyan erős és férfias vagy légy szíves bontsd ki nekem a barack befőttet" sem válik be mindenkinél - sok férfi kifejezetten élvezi, ha a barátnője talpraesett és megoldja a saját problémáit vagy legalább is jó részét.
Ha kicsit elérhetetlenebbé akarod tenni magad, akkor tényleg táblázd be magad. Ha emiatt randit kell lemondani, akkor legyél kedves, sajnáld őszintén, ajánlj fel másik időpontot, közösen válasszatok olyan időpontot, ami mindkettőtöknek jó. Arra vigyázz, hogy ártatlan programot válassz (pl. segíteni kell a nagyinak lefesteni a kerítését), nehogy megvádoljon azzal, hogy kikacsintgatsz a kapcsolatból.
Ha leülsz vele beszélgetni, akkor arra vigyázz, hogy csak olyat ígérj, amit be is tudsz tartani! Olyanokat mondani, hogy "ha nem változtatsz, elveszítesz" ha nem vagy felkészülve arra, hogy szakíts vele teljesen felesleges, sőt, tovább is árthatsz vele a kapcsolatotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!