Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok egy olyan embernek, akiknek már sokszor összetörték a szívét?
Azt gondolom, hogy képtelen vagyok megbízni bárkiben is. Sajnos túl sok emberben csalódtam már, aki fontos volt nekem.
23/f
Lépjen tovább.
"Nem az számít mekkorát utsz,hanem h mennyi utést állsz ki,mikor talpon kell maradnod. Gyurni kell a pofont, és muszály menni tovább,csak így lehet győzni. Ha tudod h mit érsz,menj,és kuzdj meg azért ami jár,és közben viseld el a pofonokat"
1. Minden ember más, senki nem tehet az "elődje" hibáiról.
2 Tanulj a csalódásokból, a saját, és a másik hibáiból, ezáltal akár bele is láthatsz majd az emberekbe, es nem fognak nagy meglepetések érni. Vagy ha ez nem is sikerül, de legalább tudni fogod, észre fogod venni azokat a jeleket, amik már hoztak bajt.
3. A bizalmat mindenkinek ki kell érdemelnie, de mindenkinek kell erre esélyt adni. (kivéve ha azonnal látszik hogy abszolút megbízhatatlan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!