Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
#10: igen, mert összességében szerintem jó voltam hozzá, mégse tudta kivárni hogy együtt éljünk. A legnagyobb baj, hogy nem éreztük hogy ez mennyire probléma a másiknak, mert nem ugyanazok az igényeink ezek szerint, de ha tudom hogy ide vezethet a dolog akkor próbáltam volna még többet változtatni
A legnagyobb sérelmem az, hogy az utolsó 2 hétben még csak minimálisan se éreztette hogy ne lenne jó ez az új formátum.
#14 ez szerintem is csak kifogás hogy azért mert keveset találkoztatok. Mert akkor ultimátumot adna hogy vagy
talalkoztok többet vagy
pá. Szerintem megunt vagy ráírt valaki..
Ez sajnos a tanulópénz, gyakorlatilag mindenki megfizeti így vagy úgy...
Tanulj belőle, egy idő után majd értékeld a saját szerepedet is, amikor már érzelmileg semleges tudsz lenni, és minél előbb lépj tovább.
Tanulópénz, de ilyen lányt többet nem találok, másik nem fogja tudni pótolni 😪😪
És borzalmas hogy reménytelen az eset, mert ezek szerint nekem sokkal többet számított, sokkal nagyobb dolgokért se tudtam volna kidobni. Főleg 200+ km út után, egyszerűen vagy megváltozott vagy félreismertem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!