Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek/barátotok levezne egy ismeretlen nővel párkapcsolati és szexuális témában, az mennyire zavarna titeket?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk házasok és volt már problémánk megcsalás miatt mindkettőnk részéről, de túlléptünk rajta és kibírta a házasságunk.
ma 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon zavarna.
ma 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem is lennél a férjem megcsalás után és én nem csalnálak vissza hiszen elválnék tőled.
ma 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez mar teljes mertekben megcsalas.
ma 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Mindketten megcsaltátok egymást. Gratulálok! Előre a sárga úton!
ma 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire mivel ha kiderülne repülne.
ma 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nagyon zavarna. Csak azért nem lenne szakítóok, mert a korábbi megcsalásnál már szakítottam volna.
ma 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Attól függ. Szexuális/párkapcsolati témában lehet úgy is beszélgetni, hogy pl a párom segít a másiknak a kapcsolati problémáiban. Mint egy barát. Pl meghallgatja a problémáit, javaslatokat tesz (pl menjenek többet randizni, felteszi a megfelelő kérdéseket pl mióta van ez az állapot, van-e harmadik fél, szeretné-e megoldani stb. A javaslatot nem úgy értettem, hogy konkrét részletekbe menő szexuális javaslatot mond) Esetleg javasol párterapeutát, aki bevált, vagy pl hogy utazzanak el egy hétvégére, zökkenjenek ki a mindennapokból.

Nekem ezzel nem lenne problémám, amíg csak barátilag a párom segít egy barátja kapcsolatán.

Ismeretlen nő az mit jelent? Internetes fórumon névtelenül ad néhány tanácsot? Ez rendben van.

Ha viszont e

szexchatelnek az természetesen nem oké

ma 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom azért mások előtt játsszátok az ideális házaspárt.
ma 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!