Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulnak a baratnodre te mit tennel?
Elmesz a baratnoddel egy kezilabda meccsre. A parod melletted ul, de a masik oldalara leult egy ferfi. Aki elkezd beszelni a baratnoddel, a szerelmed probal nem figyelni ra es a meccset nezi, de azert valaszol termeszetesen az ismeretlennek es kedves vele. Aztan a meccs vegen amikor alltok fel a ferfi figyelembe se veve teged a baratnodhoz fordul, mefogja gyengeden a karjat es megkerdezi tole,hogy inna vele valamit kinnt a csarnok elotti bufeben? A parod csak ketsegbeesetten rad nezett aztan zavartan nemet mondott a pasasnak. A ferfi ezutan elkezd neki bokolni, hogy pedig egy ilyen csinos lannyal szivesen beszelgetne egy ital mellett, milyen gyonyoru es igy tovabb. A parod mondana,hogy veled van, de a ferfi kb le...ja,hogy ott allsz te is. Mit tennel/tettek volna egy ilyen helyzetben? Ti azert haragudnatok a baratnotokre, hogy megtorpant es nem tudott mitcsinalni nagyon?
Ferfiak valasza erdekel:)
A lány jól kezelte a dolgot.
A pasinak kellett volna kiállni mellette, jelezni akár viccesen hogy vele van a lány és lehet elcsoszogni.
Nem kell feltétlen konfliktusba keveredni, normálisan is meg lehet mondani.
Az én párjaim szinte mindig ha azt látták higy valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor ezt a szituációt elkerülendő, vagy ösztönösen elkezdtek ölelgetni, puszilgatni, csókolgatni, simogatni stb. Testi jelzésekkel megjelölni a területüket (de azért nem pisiltek körbe:D).
Az még lemaradt hogy ezzel a srác szerezhetett volna egy jó pontot a barátnőjénél de így viszont bizonyította hogy egy tutyi-mutyi alak.
Azért az oltárnál közbe lépett volna? Vagy ha már a csomagtartóba gyömöszöli be a lányt?
Megkérdezném a figurától, mehetek én is? De ezt nem olyan baráti tekintettel...
Ha megszólal megint, már lehet, nekimennék.
En azt tanacsolom,h csirajaban fojtsd el a problemat. Szoval egy kerdes utan maris oleled a a nod es csokold meg szenvedelyesen a hajaba turva. Utana egy onelegul mosoly az arcodon es egy frappans beszolas a sracnak: "Figyu,a bnomnek kivalo izlese van ferfiak teren: ezer jar velem!" Ezzel porig alazod a faszit. Persze ha nincs tanu,akkor meg le is csavarnam.
Nem erdekel,h nokent valaszolok,de egyutterzek. Mostanaban a nok is ezt csinaljak a pasimmsl,de en kicsavarom a karjat tancnal meg tepem a hajat. Pofatlanok az emberek,fenyitesre vagynak.
N
A srác elég tutyimutyi volt, de a lányt sem értem teljesen, én a helyében nem vártam volna kétségbeesetten a megmentésre és nem zavartan, kis félénken mondtam volna nemet a pasinak, hanem ott telt volna be a pohár, hogy megfogja a karom. Nem kis félénken kell mondani ilyen erőszakos embereknek, hogy "hát izé nem", hanem határozottan, hogy hagyjon békén.
Értem, hogy a pasid is tutyimutyi volt, de miért mindig a srácoktól kell a megmentést várni?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!