Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulnak a baratnodre te mit tennel?
Elmesz a baratnoddel egy kezilabda meccsre. A parod melletted ul, de a masik oldalara leult egy ferfi. Aki elkezd beszelni a baratnoddel, a szerelmed probal nem figyelni ra es a meccset nezi, de azert valaszol termeszetesen az ismeretlennek es kedves vele. Aztan a meccs vegen amikor alltok fel a ferfi figyelembe se veve teged a baratnodhoz fordul, mefogja gyengeden a karjat es megkerdezi tole,hogy inna vele valamit kinnt a csarnok elotti bufeben? A parod csak ketsegbeesetten rad nezett aztan zavartan nemet mondott a pasasnak. A ferfi ezutan elkezd neki bokolni, hogy pedig egy ilyen csinos lannyal szivesen beszelgetne egy ital mellett, milyen gyonyoru es igy tovabb. A parod mondana,hogy veled van, de a ferfi kb le...ja,hogy ott allsz te is. Mit tennel/tettek volna egy ilyen helyzetben? Ti azert haragudnatok a baratnotokre, hogy megtorpant es nem tudott mitcsinalni nagyon?
Ferfiak valasza erdekel:)
Annyit kellett volna csinálnod már az elején, hogy helyet cserélsz a barátoddal.
És nem hozod ilyen megalázó helyzetbe.
Rogton az elejen helycsere.
Ha a pasi helyeben lennek,el lehetne utni egy olyan poennal hogy Mancika nagyon elfoglalt de en szivesen megadom a szamom,kavezzunk!
Csajok kozott meg van vermesebb, aki le tudja ezt kezelni es olyan is aki megilletodik.
Mindenesetre szerintem a csaj ott hibazott csak, hogy illedelmesen beszelgetett(es ezzel batoritotta).Talan jobb lett volna h "ne haragudj,a parommal neznenk a meccset".
Rolam van szo es Lany vagyok.
Nem tudtam volna atulni a masik oldalra, mert mindenki kapott jegyet amit lekett huznunk a gepnel mielott belepunk. A baratom mellett meg ket masik ferfi foglalt helyet, majdnem a szelen voltunk a lelatonak. Kedves voltam az idegennel, kerdezte, hogy most jottem eloszor meccsre, a jatekosokrol beszeltunk, mondta,hogy egyedul jott es kb ennyi. De nem figyeltem utana a meccset neztem es o is, csak probaltam kedves lenni es nem bunkozni, azert mert van baratom meg szoba lehet masokkal allni. Utana nem volt gond, a meccs vegen startolt ram, amire nem szamitottam mar es akkor voltam gondban, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni a paromat.
Amíg a partnerem nem kér segítséget vagy úgy látom, hogy kézben tartja a helyzetet, addig semmit nem csinálnék. Ha megkérné a pasit, hogy fejezze be és az mégis folytatná, akkor közbe lépnék.
Mondjuk ez nem egy mindennapos szituáció, a barátnő nem biztos, hogy került már ilyen helyzetbe korábban és gondolom meg is ijedt.
Olyanra volt már példa nálunk is, hogy lenn voltunk a balcsin egy baráti társasággal és az akkori párom nem jöhetett be a vízbe, így egyedül maradt kinn a ruhákkal. Mikor visszaértünk akkor egy pasival beszélgetett, és az illető nagyon nem akart távozni, de ott nem volt testi kontaktus. Kezdeményeztem, hogy menjünk el kajálni és kezdjünk rámolni, na akkor vette a lapot és odébbállt.
Ha ilyenkor felveszed alapot és elkezdesz ordibálni, ideges leszel akkor a másik fél érzi hogy van keresnivalója, addig fogja feszíteni a húrt amíg csak lehet. Pont erre a helyzetre szokták azt mondani, hogy kóstolgat, tesztel.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!