Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némely nő miért nem veszi észre magát még akkor sem, ha a pasi lekoptatja? Utána ugyanúgy nyomulnak.
Hát nekem a leghalványabb fogalmam sincs, hogy mit látnak benned. Mindenesetre más pasi összetenné a két kezét, hogy egyáltalán kell valakinek, nemhogy piócának nevezze a nőket. Különben a recept egyszerű: megdugod, és soha többé nem hívod fel, ha keres, nem veszed fel a telefont. A legbunkóbb megoldás, de így legalább megtanulja az ember lánya, hogy nem kezd olyannal, aki nem érdemli meg.
25/N
Mit tudsz,amit a többi pasi nem?
Lehet,hogy én is rád tapadok :)
Kapcsolat előtt nyomul, vagy szakitás után?? Előbbiben én nem nyomulok aki lekoptat az számomra többé nem is létezik.. Volt olyan vissza akart kapni (ló helyett jó a szamár is) elküldtem a fenébe. Gondolta volna meg előbb.
Utóbbiban én azért nyomulok mert szeretem az exem és vissza akarom kapni. Ameddig egy kis esélyem is van én próbálkozom bár nem vagyok valami kitartó azért ha fontos valami azért igyekszem megtenni mindent. Kell ennyi az ember lelkiismeretének, hogy ő mindent megtett. Ha nem jön össze Úgy könnyebb elengedni is, hisz tudod hogy nem rajtad múlt hanem az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!