Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulnak a baratnodre te mit tennel?
Elmesz a baratnoddel egy kezilabda meccsre. A parod melletted ul, de a masik oldalara leult egy ferfi. Aki elkezd beszelni a baratnoddel, a szerelmed probal nem figyelni ra es a meccset nezi, de azert valaszol termeszetesen az ismeretlennek es kedves vele. Aztan a meccs vegen amikor alltok fel a ferfi figyelembe se veve teged a baratnodhoz fordul, mefogja gyengeden a karjat es megkerdezi tole,hogy inna vele valamit kinnt a csarnok elotti bufeben? A parod csak ketsegbeesetten rad nezett aztan zavartan nemet mondott a pasasnak. A ferfi ezutan elkezd neki bokolni, hogy pedig egy ilyen csinos lannyal szivesen beszelgetne egy ital mellett, milyen gyonyoru es igy tovabb. A parod mondana,hogy veled van, de a ferfi kb le...ja,hogy ott allsz te is. Mit tennel/tettek volna egy ilyen helyzetben? Ti azert haragudnatok a baratnotokre, hogy megtorpant es nem tudott mitcsinalni nagyon?
Ferfiak valasza erdekel:)
Én a párod helyében elgondolkodnék azon, hogy ha akkor sem pattintod le a pasikat amikor ott van ő, hogyan viselkedhetsz a jelenléte nélkül...:(
Amelyik férfi barátságot akar egy nőtől ott vagy nagyon ronda a nő, vagy a fickó homár.
Hidd el, hogy ha lehetőséget kapna a férfi barát, gondolkodás nélkül más pozícióba lépne ;)
Jobb hogy nem tudsz más gondolataiban olvasni :D
Most volt az elso olyan eset amikor le kellett volna pattintanom valakit, de nem igazan tudtam mit kezdeni a kialakult helyzettel. Es, ha a baratom nincsen velem akkor sem viselkedek maskepp vagy teszek olyat ami miatt azt lehessen neki mondania, hogy most akkor szakitsunk. Flortbe pl soha nem is kezdtem senkivel.
Vagy az lenne a legbiztosabb, ha mindig ezt csinalnam?
" Szia leulhetek melled"
(en)Aha persze
" Te most jossz eloszor meccset nezni?"
(en) BOCS VAN BARATOM!"
Vagy
" Meghivhatlak egy italra, beszelgethetnenk"
(en) BOCS VAN BARATOM"
Vagy
" Szia...
BOCS VAN BARATOM "
Azt sem tudhatom mit akart valojaban. Nem vagyok gondolatolvaso, szerintem csak beszelgetni akart, egyedul volt tenyleg.Meg aztan en mondtam is neki,hogy van baratom es tok egyertelmu volt szamara, ennek ellenere akart elhivni egy italra. Ez mar szamomra is zavaro volt es tul lepett egy hatart az idegen, de akkor sem tudtam mit lehetne mondanom meg. A baratom is mindig azt mondja, hogy naiv vagyok. Miert? Mert? Nem csaltam meg a paromat, nem flortoltem senkivel. Es ezert az esetert bocsanatot is kertem tole, mert tudom, hogy rosszul erintettek a tortentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!