Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
Pont ez a gond, kérdező, hogy nem vetted észre a kis jeleket.
Nem kell gondolatolvasónak lenni, de képzeld el: van egy pohár, csak csepeg bele a víz, naggggyon lassan. Ezek a pici cseppek voltak s barátnőd "kis elszólásai". Te ezekez lexartad, egyre gyűlt a vít, aztán sddig telt az a bizonyos pohár, cseppenként, amíg túlcsordult. Nem ilyenkor kell mártírkodni és hisztizni (mert te most ezt csinálod), hogy "én mindent megtettem, jófiú voltam, csak a" kis" dolgok hagytak hidegen", hanem ott és akkor cselekedni/bizonyítani. Ez már késő bánat, legközelebb vedd észre az apróbb jeleket (is).
Amugy itt a parkapcsolatok temakorben, brutal dolgok vannak, amiert kerdezik hogy szakitson-e, vagy szakitottak. Ez ahhoz kepest, szinte teljesen oktalan, es totalisan nem lett volna helyrehozhatatlan. Csak tobbet kellett volna beszelgetni, hogy o mit akar es miert. Mindig csupa jot mondott rolam amugy, hogy milyen kedves vagyok meg ugy is viselkedtunk egymassal, azert felfoghatatlan, hogy mar hirtelen beszeloviszony sincs koztunk.
Olvasd el ezt edesem veletlenul, es kezdjuk ujra mint regen!! ❤
Igen, és az is furcsa hogy neki úgy könnyebb, ha minden kapcsolatot megszakít velem..
Egy nagy kamu szeretet volt ez, meg kamu szives emojit kuldott meg aznap is. Mindegy, az ilyennek hosszú életű kapcsolata nem lesz, ha csak addig tart ki a másik mellett amíg megvan a rózsaszín köd. Nem ad csak követel, elvárásokat épít, de ő részéről bármit megtehet.. csak egyik napról a másik lett ilyen/derült ki, és ez így elviselhetetlen. Én tökéletes báratnőnek éreztem, akivel le tudnám élni az életem. Teljesen összetörte a szívemet, és még mindig azt mondom hogy nem kell többet barátnő, vagy ha igen nem szabad érzelmileg kötődni hozzá..
Mert nem hiszem hogy csak az egyik félnek kéne kijavítani a problémákat, hanem közösen megoldást keresni, ami mindkét félnek jó. Ami végre meg is történt, és semmi jele nem volt annak hogy probléma lenne.
Az a baj, hogy én már szerettem is, kötődtem is hozzá, ő meg csak szerelemből volt vele, ami ahogy kicsit megbillent már tovább is állt.. kurvra nem szrtam le, mert lehet nem tettem meg mindent amit tehettem volna, de igy is joval tobbet tettem mint o.
Nem kell más nekem csak ő 😪
Ez olyan érzés, mintha nyugodtan iszom a söröm egy jó barátommal, aki egyszer csak kirúgja a széket alólam, azért mert az odafele uton én ültem le a buszon..
Segítsetek a visszahódításban pls, mindennel együtt is úgy érzem, hogy ő az igazi, nagyon szeretem. 😪
Viszont le vagyok tiltva, és nem szeretné hogy keressem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!