Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/182 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy mondat miatt kidobott, az mar csak indok volt. Régóta érlelődött ez benne.
2020. okt. 29. 20:52
 122/182 A kérdező kommentje:
Igen, azt is mondta hogy utolsó csepp volt a pohárban. De egyáltalán nem látszott rajt, sose mondta hogy ilyen megfordult volna a fejében.. Semmi megoldhatatlanul komoly problémánk nem volt, csak ideiglenes. Sose fogom tudni megérteni
2020. okt. 30. 00:52
 123/182 anonim ***** válasza:
100%
#122 Te írtad, lehet nem beszélt szakításról, de nyilvánvalóan jelezte, hogy baja van: "Beszéltem vele, elég jól elbeszélgettünk, én is mégértetten hogy ez a dolog neki mennyire rossz is volt, mégha amikor együtt voltunk nem is mutatatta ki (csak amikor bszéljünk erről volt a téma)."
2020. okt. 30. 01:12
 124/182 A kérdező kommentje:
Igen, előtte 2-3 héttel beszeltünk a dologról utoljára, és minden eddiginél jobban sikerült megbeszélni, és kötöttünk egy kompromisszimot, hogy 2 hetente megyek (kicsit több lett, majdnem harom, mert úgy jött ki), és minden nap videochatelünk. Én úgy éreztem, hogy ez bevált, mert sokkal jobb lett a kommunikáció, minden nap több mint egy órát beszéltünk. Ebben a 3 hétben nem jelezte hogy ez ne lenne jó, én finom rá is kérdeztem hogy szerinte is milyen jó ez, és azt mondta hogy igen. Aznap még ilyen 😍 hangulatjelet is kuldott amikor kuldtem a kepet neki hogy mar a buszon vagyok, es napkozben se latszott rajt semmi hogy baja lenne, kifejezetten jol elvoltunk. Aztan este egyszer leult hogy beszeljunk, es meg akarta beszelni a dolgot, hogy koltozzek fel/vissza pestre, amit nem is utasitottam el teljesen. Es akkor jott valahogy hogy en nem erzem e hogy mennyit romlott a kapcsolatunk, en meg azt mondtam hogy nem hanem talan meg javult is. (En ezt azert mondram, mert az eddigi gyenge messengeres par szabas kommunikaciohoz hasonlitottam, meg igy sokkal tobb idot toltottem vele amikor nala voltam igy, minthogy csak siman hetente estenkenti talalkozasok) Es itt hirtelen mindennek vege lett, teljes fodulat, teljes atvaltozas. Kijelentette hogy barmit mondhatok igy lesz, es kirakott este az utcara. Sok ertelmeset sokkomban nem is tudtam kinyogni. Ezutan meg elmentem hozza 2 het mulva, akkor nagyon korrekt volt mert meghallgatott, es megindokolta, regi soha nem mondott serelmek sorával, ami eszembe nem jutott volna hogy zavarta.
2020. okt. 30. 01:26
 125/182 anonim ***** válasza:
100%
Tehát utaztál miatta órákat, majd éjszakára kidobott az utcára. Gratulálok, hogy ilyen nő után epekedsz.
2020. okt. 30. 02:18
 126/182 anonim ***** válasza:
26%
20 éves lányok hamar megunják a kapcsolatosdit.. náluk még az megy ,hogy ha van egy jobb akkor arra mennek mindig.
2020. okt. 30. 06:20
 127/182 anonim ***** válasza:
100%
És mik voltak a sérelmei? Lehet ott a megoldás
2020. okt. 30. 07:51
 128/182 A kérdező kommentje:

Kevés találkozás, nem volt saját albérletem, hisztisnek neveztem (bár okom volt rá, mert egy földre letett zsebkendő miatt akadt ki olyan hisztis módon, de a cérna akkor gurult el nálam amikor ezt mégegyszer felhozta a nap folyamán, amikor bent hagytam 1-2db paradicsommagot a tányérban és szólt hogy nem igaz hogy mindenért szólni kell, és felhozta újra azt a rohadt zsebkendőt amit később úgyis kidobtam volna. És itt kiakadtam)

Ezen kívül ami még zavarta, a problémakezelésem: ez az ami teljesen jogos sérelme, nevetségesen és gyerekesen viselkedtem amikor először felhozott problémákat, mert annyira lesokkolt hogy lehet a mi kapcsolatunkban is probléma. Mert én a jelekből mindent tökéletesnek láttam mindig is.

2020. okt. 30. 18:27
 129/182 anonim ***** válasza:
38%
A jelekből ítélve bántalmazó kapcsolatban voltál, örülj, hogy vége. A kutyámat nem dobnám ki éjszakára, nem hogy a barátomat.
2020. okt. 30. 19:37
 130/182 A kérdező kommentje:
De ez tényleg csak a végén volt. Előtte annyira jó volt minden. Kevés lány van akivel ennyire jól ellehetett beszélgetni, sosem volt olyan hogy csak kínos csend lenne. És nagyon különleges lány is volt, érdekes szerethető kis dolgaival.
2020. okt. 30. 19:55
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!