Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
Kevés találkozás, nem volt saját albérletem, hisztisnek neveztem (bár okom volt rá, mert egy földre letett zsebkendő miatt akadt ki olyan hisztis módon, de a cérna akkor gurult el nálam amikor ezt mégegyszer felhozta a nap folyamán, amikor bent hagytam 1-2db paradicsommagot a tányérban és szólt hogy nem igaz hogy mindenért szólni kell, és felhozta újra azt a rohadt zsebkendőt amit később úgyis kidobtam volna. És itt kiakadtam)
Ezen kívül ami még zavarta, a problémakezelésem: ez az ami teljesen jogos sérelme, nevetségesen és gyerekesen viselkedtem amikor először felhozott problémákat, mert annyira lesokkolt hogy lehet a mi kapcsolatunkban is probléma. Mert én a jelekből mindent tökéletesnek láttam mindig is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!