Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/182 A kérdező kommentje:
Semmire, le vagyok tiltva, és minden f.szsággal próbálkoztam de semmi. Elmondhatatlan amit még mindig minden nap érzek.
2020. szept. 24. 09:55
 112/182 anonim ***** válasza:
100%
nem csak 1 nő van a 7 milliárdból. Stand up
2020. szept. 24. 09:58
 113/182 A kérdező kommentje:

Esélytelen, hiányzik mindene :(

Csak saját magam fejlesztése maradt, és lesz ami lesz..

Annyire hihetetlen az egész még mindig, rohadtul eszembe se jutott volna hogy ilyenre még akár csak gondol is. Rohadt fszert nem kommunikaltunk, miert tunhetett a baj tokeletesnek..

2020. okt. 29. 00:54
 114/182 Alessandro10 ***** válasza:
89%

4 hónapja nem vagy képes fejleszteni magad?! Ezer meg millió szakítás van az életben, a tiétek egy a sok közül. Neked Ő volt az akivel eltervezted hosszú távon a jövőd, neki nem te voltál az. Hagyd élni, ha mégis te vagy aki kell neki, visszatalál hozzád.

Bár ez nagyon ritkán fordul elő.

2020. okt. 29. 06:51
 115/182 A kérdező kommentje:

Egy, de annyira értelmetlen, és előre nem látható. Ha akkor nem mondom ki azt a mondatot még minig együttlennénk lehet, ezek simán megbeszélhető dolgok lettek volna.

Olyan dolgokat mondott, amiket előtte sosem hogy zavarja, és azokkal tellett be a pohár. De így esélyem se volt változtatni.

Covid miatt mindketten haza költöztünk, mégis csak én voltam a szemét, mert hogy én krva messze mentem.. mintha arról tehetnék hogy hol lakok, amikor ő is pontosan hazament csak közelebb lakik Pesthez.. Hányszor felutaztam én amikor ő egyszer sem. És mégis én vagyok a szemét, és én barom könyörgök még neki. Mert ezen kívül tényleg egy imádnivaló, aranyos, okos tündérke volt és sokáig hihetetlenül jól éreztük magunkat egymás társaságában. Rettentően hiányzik, hogy még csak beszélőviszonyban se sikerült maradnunk :/

2020. okt. 29. 18:13
 116/182 anonim ***** válasza:
100%

"imádnivaló, aranyos, okos tündérke" nem szeret téged, nem érzi jól magát a társaságodban. Teljesen mindegy, hogy mi volt, elmúlt, ideje felfogni, hogy vége. Még csak az hiányozna, hogy beszéljetek, ha ilyen kényszeres vagy az ő életét is megkeserítenéd, nem csak a sajátodat.

Mit szólnak a szüleid a viselkedésedhez?

2020. okt. 29. 18:25
 117/182 anonim ***** válasza:
100%
De korábban nem egy gonosz dög volt? Most hogy van ez? :D
2020. okt. 29. 19:15
 118/182 A kérdező kommentje:
Nem, ilyet nem mondtam. Alapvetően biztos vagyok benne hogy egy jó ember, és még neki is fájhat valamilyen szinten, mert egy érző lény. Viszont velem úgy érzem hogy most nagyon igazságtalan volt.
2020. okt. 29. 19:46
 119/182 A kérdező kommentje:
Szüleimet nem zaklatom ezzel napi szinten, csak itt a gyakori népe ilyen kiváltságos 😅
2020. okt. 29. 19:47
 120/182 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ennek ellenere amikor egyutt voltunk nagyon jol ereztuk mindig magunkat, es tenyleg olyan lany volt akivel terveztem volna. De ha ilyen konnyen tovabblepett, akkor ez csak kamu szerelem volt. Sose tudtam volna ilyen dolog miatt ilyen fajdalmat okozni neki, mint amit o lazan megtett. Lehet az emberismeretem bukott most be, mert egy fel ora alatt teljesen megvaltozott hogy milyen ember is lehet valojaban. Ettol betelt a pohar, akkor nem tudom milyen kapcsolatot akar, ahol meg ennyi se lehet."

78-as komment. Oké, más szavakkal, de eléggé leírtad.. mindegy. Lépj túl, ezt írtam már az első kommentek között is! ;)

2020. okt. 29. 19:53
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!