Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
 161/182 anonim ***** válasza:
100%
Már rég nem szereted, csak nosztalgia, ragaszkodás van benned, minden amit erőltetsz csak hátra visz, nem előre. Kapcsolat függőség, kezelhető!
2020. dec. 24. 17:04
 162/182 A kérdező kommentje:

De szeretem, és igen nosztalgia is van benne, nagyon jö volt vele.

Kapcsolatfüggőnek nem nevezném magam, mert egyedül is tök jól elvagyok, csak ha valaki akkor csak ő és pont.

2020. dec. 24. 17:56
 163/182 anonim ***** válasza:
100%

Juuhj mintha magamat olvastam volna pár éve:D 5!!!!!évig csináltam ezt🤦🏻‍♀️

Most 2 éve egy boldog párkapcsolatban a fejemet verem a falba, hogy, hogy lehettem ilyen hülye. Jobb lesz nyugi, akkor is ha most nem hiszed el

2020. dec. 24. 21:32
 164/182 A kérdező kommentje:
Köszii, és Boldog Karácsonyt!
2020. dec. 24. 21:38
 165/182 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg 5 év múlva már megoldott lesz bárhogy is ez a dolog. Én abban hiszek, hogy van még dolgunk egymással az életben. De ezt Neki is így kell gondolnia.
2020. dec. 24. 21:39
 166/182 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatfüggőség nem azt jelenti hogy valaki mindenáron kapcsolatban akar lenni. Azt jelenti, hogy függ a bántalmazó párjától, mint egy drogfüggő. Hiába bántja, kidobja éjszakára az utcára, semmibe veszi, neki csak ő kell, megalázkodik, átmegy kutyába, eltűr mindent a szetetetmorzsákért.
2020. dec. 24. 22:32
 167/182 A kérdező kommentje:
BÚÉK minden kedves válaszolónak!
2021. jan. 2. 01:48
 168/182 anonim ***** válasza:
85%

Kerdezo!Ratok tokeletesen illik az alabbi idezet."A nok,amig szeretnek,a hibainkat is megbocsajtjak,kesobb mar az erenyeinket sem"

Boldogabb uj evet kivanok neked.

2021. jan. 2. 12:42
 169/182 anonim ***** válasza:
86%

Amikor az egyik vak es suket, a masik meg "hirtelen" hosszas tepodes utan megszabadul.

Hogy lehetne valtoztatni azon, amit az egyik nem lat, nem hall, nem akar felfogni?

2021. jan. 2. 14:05
 170/182 A kérdező kommentje:
De akkor legalább nekem tépődött volna, meg ő is tett volna bármit az ügy érdekében.. ha tényleg az lett volna a fontos, hogy találkozzunk, akkor ő is jön. Nem mindenáron csak nekem diktálni hogy mit is kéne csinálnommm
2021. jan. 2. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!