Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
De szeretem, és igen nosztalgia is van benne, nagyon jö volt vele.
Kapcsolatfüggőnek nem nevezném magam, mert egyedül is tök jól elvagyok, csak ha valaki akkor csak ő és pont.
Juuhj mintha magamat olvastam volna pár éve:D 5!!!!!évig csináltam ezt🤦🏻♀️
Most 2 éve egy boldog párkapcsolatban a fejemet verem a falba, hogy, hogy lehettem ilyen hülye. Jobb lesz nyugi, akkor is ha most nem hiszed el
Kerdezo!Ratok tokeletesen illik az alabbi idezet."A nok,amig szeretnek,a hibainkat is megbocsajtjak,kesobb mar az erenyeinket sem"
Boldogabb uj evet kivanok neked.
Amikor az egyik vak es suket, a masik meg "hirtelen" hosszas tepodes utan megszabadul.
Hogy lehetne valtoztatni azon, amit az egyik nem lat, nem hall, nem akar felfogni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!