Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
 131/182 anonim ***** válasza:
58%
Igen minden bántalmazónak van egy szerethető oldala. Utána meg egy paradicsommag miatt azt érezteti veled, hogy xart se érsz, majd kidob éjszakára:) olyan kis cuki... A kutyámmal n bánnék így.
2020. okt. 30. 20:33
 132/182 A kérdező kommentje:
Értekek, de az amúgy egy pár héttel ezelőtti történet volt, és csak egy a több közül. Aznap ki is békültünk.
2020. okt. 30. 21:54
 133/182 A kérdező kommentje:
És azt sosem éreztette hogy szrt se érnék, nem akarom védeni de ez tény.
2020. okt. 30. 21:55
 134/182 anonim ***** válasza:
55%
Nem baj, majd kijössz a stockholm szindrómádból. :) A lényeg, hogy kidobott és nem kínoz tovább. Talált magának jobban kiszipolyozható áldozatot, aki többet a rendelkezésére áll.
2020. okt. 30. 21:57
 135/182 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hirtelen jon, csak az egyik nem veszi eszre.
2020. dec. 2. 13:21
 136/182 A kérdező kommentje:
Hogy hitethette el hogy szeret, amikor most meg hallani se akar felőlem? Mások milyen durva dolgokért is kapnak mégegy esélyt, ő meg így ad, hogy még annyit se tett a kapcsolatért mint én. Most már én is nagyon sok mindent máskép csinálnék..
2020. dec. 2. 20:53
 137/182 A kérdező kommentje:
Ezt sosem lehet felfogni és megemészteni. Hetekig úgy tett mintha minden tökéletes lett volna, majd egy mondat miatt az utcára tett. Nem bírom tovább hogy ne tegyek semmit. De nem tudom mit, de már bármire képes vagyok, nekem már mindegy. Megölt bennem minden érzelmet.
2020. dec. 22. 11:59
 138/182 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem menj pszichológushoz, mert ez már nem egészséges, hogy kb. fél év után is ugyanott tartasz a feldolgozásban: sehol.
2020. dec. 22. 12:12
 139/182 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad, hogy egyáltalán nem egy mondatról volt szó, hanem egy többször átbeszélt probléma folyamatról. Mit tegyél, rakj végre pontot a végére, mivel nem megy egyedül kérj segítséget?!
2020. dec. 22. 12:31
 140/182 A kérdező kommentje:

Mert ezt nem lehet feldolgozni. Nem hiszem el hogy csak annyit jelentettem neki. Érthetetlen az egész. Semmivel nem bánt jobban velem mint én vele, ,és egyszer csak ez lett. Nem tudom elfogadni hogy ő ilyen, és ennyire félreismertem. Már nem bírom sokáig hogy ne "zaklassam". Beszélni akarok vele, de ő hallani se akar rólam, pedig semmi olyan nem történt ami ezt indokolná. Pszichológus nem adja vissza az egyik pillanatról a másikra megszűnt imádni való barátnőm. Mintha valami átkapcsolódott volna az agyában, és megszűnt egy személyisége létezni. Rajtam csak egy ember tudna segíteni, és az ő. És nem is sejti szerintem hogy mit érzek, vagy rosszabb esetben leszarja. Lassan azt bánom, hogy nem adtam tényleges indokot a szakításra. Mert igen csinálhattam volna sokkal jobban, de akkor ő is... Legyen igaza, hogy én ritkán látogattam, de ő meg sosem... Arra meg hogy milyen keveset is voltunk fizikailag együtt csak most jöttem rá igazából.

Jólvan ő tudja, 90% hogy nálam szarabbat talál...

2020. dec. 22. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!