Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
2020. jún. 30. 10:39
101/182 anonim válasza:
De ha ezen keseregsz, jobb lesz? Tényleg magadnak ártasz, ha ezt folytatod...
102/182 anonim válasza:
A szakítás mindenkit megvisel, gondolom neked ez az első, hidd el a többi sokkal könnyebb lesz.
103/182 anonim válasza:
Az a bajod H nem tudtad rendesen lezárni mert nem volt rendes előjele, kérdések maradtak benned. Kérd meg h beszéljetek. Kérj magyarázatot. Nekem egy ilyen beszélgetés segített elengedni végre valakit.
104/182 Alessandro10 válasza:
Engedd el végre! Ha ilyen könnyen feladta, talán nem te voltál neki az "igazi". Most még viszonylag friss a dolog ahhoz, hogy lásd miért nem működött, idővel (és másik lánnyal) rá fogsz jönni, az a kapcsolat inkább volt egyoldalú, de az is a részedről. Nem egyformán tettetek bele, neki addig kellettél, amíg kényelmes volt. Ő másféle életet akart, engedd meg neki hogy úgy éljen ahogy szeretne! Ha igazán szereted, akkor nem akarhatsz neki rosszat. Fiatal vagy még, előtted az élet, jönni fog másik, aki lehet jobb lesz nála. Ha pedig évek múlva újra kapcsolódás lesz köztetek, akkor már érettebb fejjel tudtok közelíteni egymáshoz. Levonva a tanulságokat, talán működni fog. Most nem! Hagyd, hagy élje az életét! Te is koncentrálj magadra! Legyen már önbecsülésed! Építsd újra magad és élvezd az életet!
105/182 anonim válasza:
NEM volt idilli, NEM volt tökéletes a kapcsolat. Velem is így szakítottak, pár év volt mire elengedtem, de sikerült. Ha letiltott annak oka van. Ha neki is így hisztiztél és vergődtél akkor megértem miért tiltott le. Már nem szeret. Megunta, hogy jelez de te leszartad. Ez van. Lesz más, fogsz mást is szeretni csak idő, de ezt a hisztit felejtsd el. Ne keresd stb. Hagyd békén. Elég indok a szakításra akár mi, főleg, hogy kiszeretett belőled. A viselkedésed meg nevetséges lehet pont ebbe unt bele. Lépj túl.
106/182 A kérdező kommentje:
Hiányzik. Nagyon. Az érintése, ölelése, nevetése, csókja, illata, és a megszűnt szeretete. Sokkal több energiát kellett volna a kapcsolatba fektetnem, de neki is. Nem tudom felfogni miért nem érdemlek mégegy esélyt. Aznap még ölelt, most meg már a beszélőviszony sincs meg. Ennyire hogy lehet makacs és hideg. Ezennel lezárom itt az ügyet, nem kommentelek többet, nincs mit tenni. Köszönöm mindenkinek aki segített. Egyedül próbálom kihozni az életből a maximumot, még egy ilyen póruljárást nem bírnék ki. Sose építsetek valakire jobban mint kéne, és ne bízzatok naív módon mint én. Mégegyszer köszi mindenkinek, brutál sok hozzászólás született!
2020. szept. 11. 19:12
107/182 anonim válasza:
Mit csinàlj? Egy gin-tonicot.
108/182 anonim válasza:
Figyelj, beszélj vele ugy 2 hét mulva , addig ne foglalkozz vele ne irj semmit se neki ne legyél utanna. Majd 2 het mulva de ezt tartsd be mond h arra jársz és megmondod hogy gondoltad h szivesen meginnál vele egy kávét.
Szerintem benne lesz, taliztok és ott mindent megbeszéltek.
SOk sikert.
Amig semmit sem teszel nem fog megoldodni, hajrá
109/182 anonim válasza:
108-as, ez a kérdés már 20 éve kifutott. :D
110/182 anonim válasza:
igazz :D :D
most mire jutottál kérdező ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!