Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/182 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztató szavakat, Neked is minden jót!
2020. júl. 22. 23:08
 62/182 A kérdező kommentje:

Ezt nem lehet elfogadni, olyan jo volt vele, tenyleg olyan volt mint ahogy egy tokeletes baratnot elkepzeltem. Nem tudom elfogadni hogy ilyen apro hulyeseg miatt szetmentunk, es mar teljesen eselytelen, azt mondta ne keressem tobbet 😪

Meg aznap szeretett még delelott, es tuti most is, csak azon kuzd hogy ez teljesen elmuljon, amit nem szeretnek. De magamat is ertekelem valamire, hogy azok utan ahogy viselkedett velem, ne en kerjek meg bocsanatot. Viszont el tudnam engedni ezt az egesz temat/vitat, hogy kezdjuk elorol tiszta lappal.

2020. júl. 27. 15:37
 63/182 anonim ***** válasza:
100%
Eltelt egy hónap, ideje belenyugodnod, hogy vége. Csak a saját életedet keseríted ezzel, ha nem előre nézel, hanem csak hátra. Éld az életed, járj el a barátokkal, vezesd le az energiáid pld. sporttal. Nemsokára jön majd valaki, akivel hasonlóan éreztek, ott majd fel tudod használni a tapasztalataidat, hogy ne kövess el ilyen hibát még 1x.
2020. júl. 27. 16:00
 64/182 anonim ***** válasza:
83%
Ha már együtt laktatok, és kidobott a házból, akkor menj vissza a szüleidhez, értelemszerűen. Vagy nagyszülők , egyéb barátok, rokonok; mégha csak átmenetileg is . Ja és "Van még hal a tengerben", tehát találsz majd olyat, akivel fullos lesz a kapcsolat, de nem csak te fogod úgy érezni.
2020. júl. 27. 20:48
 65/182 A kérdező kommentje:
De az meg vele igazságtalan ha meg másnak megteszem amit neki nem pont a hibámból tanulva. Lehet nem bánt most veoem szépen, de szeretem, ez ellen nem tudok mit tenni. Kis drágám, néha tényleg el se tudom hinni, annyi nem gondoltam erre hogy megtörténhet 😪
2020. júl. 27. 22:31
 66/182 A kérdező kommentje:

Az agyam es az onbecsulesem viszont azt mondja, hogy ahogy velem bant, azutan szoba se szabadna allnom vele tobbet. De az egesz kapcsolat alatt nem ilyen volt, nagyon nem. Mi a budos lofsz tortenhetett. Cagy egyszeruen tenyleg csak eretlen ahogy tobben is mondtak, se varni nem kepes, se kompromisszumot kotni, se kitartani a masik mellett, csak a rozsaszinkodos szerelmet szeretne evtizedeken at..

Viszont mar magyon elegem van, hogy a nap elso feleben siratom szinte, es szerelmes vagyok bele, estere meg felbosszantom magam, hogy jogyan lehetett ekkora szemetlada velem, amikor kvara jem ezt erdemeltem..

Na mindegy, abbagyom, es nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszat, jo latni hogy mennyire rendes ember van meg ezen (a sokszor meltatlanul) lenezett oldalon.

2020. júl. 28. 00:03
 67/182 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam már vagy csak akartam?:d hogy amikor először szakítottak velem 2ev után hihetetlen mennyire túl reagáltam? ma már nem értem hogy miért zokogtam.. napokig:D, teljesen semleges a csavo azóta, mégcsak szerelmes se voltam de annyira egyedül éreztem magam hirtelen, hiába mentem ideoda baratokkal (töröltem mindenhonnan, nem beszéltünk soha többet) és mondjuk humora volt és jó programokat szervezett és o volt a főtarsasagom és ezért egész jól éreztem magam de amúgy elég gáz dolgai voltak amit toleraltam pedig nem is kellett volna ma már egyértelmű hogy jobb is hogy eltűnt magától marcsak azért is mert azóta rájöttem hogy még ennél is rosszabb ha nekem kell szakítani :D legalábbis nekem, nem bírok így megbántani valakit aki szeret engem és főleg ha nem egy tovabblepos típus. Akkor már inkább szakítsanak velem csak nekem ne kelljen szakítani:P
2020. júl. 28. 22:42
 68/182 A kérdező kommentje:

Nem meselted meg, ez is erdekes megkozelites, amugy en se tudtam volna vele szakitani sokkal durvqbb dolgok miatt se, azert esik nekem nagyon rosszul. Mindig nagyon jo volt vele idot tolteni, de mas kulso szemleloket megkerdezve is kicsit elrugaszkodott a foldtol. Szamonker, hogy nincs semmi kozos program, stb. aztan majdnem 2 honapig a vizsgaidpszakban meg arra se lehetett rabeszelni, hogy az utcara kimenjunk amikor ott vagyok... Es most amikor minden jora fordult volna, enis visszamentem a kozelbe volna lassan, o is vegzett a tanulassal egyenlore most kukaz. De olyan hirtelen, hogy eszembe se jutott volna, hogy ilyenen gondolkodna azok utan, hogy utoljara milyen tokeletesen meg tudtuk beszelni a problemankat, es 3 heten at egy rossz szot nem mondott, soot meg ra is kerdeztem es azt mondta hogy igen, jo hogy minden nap videochazelunk...

Egyszeruen nem latok a fejebe, szerintem o is jol erezte magat ha egyutt voltunk, csak amikor nem akkor nem, ezt megertem. De akkor jobb az hogy semmikor? Azt hiszi majd egy masik faszi olyan konnyen potolhat? Majd meglatjuk...

Addig is buli, pia, haverok ha csak lehet, aztan masnap siras ha eszembe jut...

2020. júl. 28. 22:52
 69/182 anonim ***** válasza:
100%

1-es valaszban van a lenyeg.

Valamit nem tudtal erezni, eszrevenni. Biztos, hogy nem rovid ideig tartott neki az elhatarozas.

Azert nem lehet rendbetenni, mert mikor ennyire nincs empatia a masik irant, meg ha nem is vagy hibas, de semmit nem veszel eszre a masik erzeseibol, akkor nem tudsz egyszeruen valtoztatni.

2020. júl. 29. 23:30
 70/182 A kérdező kommentje:

Igy hogy mar tudom kepes lennek valtoztatni, egyszeruen nem mutatta ki egyaltalan, csak neha mondta, azert nem vettem komolyan.

Meg en ugy voltam vele, hogy ez most ilyen idoszak, es elfogadom hogy ez van, es emiatt hittem qzt hogy o is kepes erre.

Annyira jo volt az elso 6 honap, szinte alompar voltunk. Annyira hidegzuhanykent ert ez a dolog, hogy meg mindig minden nap ezzel ebredek. Az en edes aranyos imadnivalo baratnom megszunt letezni szamomra, teljesen megvaltozott.

2020. júl. 30. 03:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!