Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
Köszönöm a válaszokat. Igen, nem jó a távkapcsolat, de nem is örökke tartott volna, ez a rohadt covid helyzet se jó, mégis ez van most.. Amúgy valószínűleg igazatok van, de az érzéseim az ellenkezőt mondatják mint Ti és az agyam.
2020. dec. 22. 20:40
152/182 anonim válasza:
"Ezután hogy higgyem el, hogy nem minden nő egy ilyen tündérnek álcázott érzéketlen kidobógép??" :D nem mindenki szeret szakitani:DD majd talalsz olyat aki benne marad a kapcsolatban aķkor is ha langyi, mert semmi kedve vakrandikra járni, se szakitani.. még ne add fel!:D
33n
2020. dec. 22. 21:03
153/182 anonim válasza:
Hat ja, béna kifogasok, ha szakítani akarnál valószínűleg te is ilyenekkel jonnel, hogy hat nem illunk ossze, meg nem eleg ez neked stb a lenyeg hogy nem erdekled igazan, nem akar veled elni ha ezek utan még visszafogadna,nekiallnal még jobban teperni? Lemennél kiskutyába? Lehet már lementél, pont ugy rakott ki :( Rázd meg magad, gondolj arra,hogy kesőbb tuti visszasír, es keres mást akinél még nem jatszottad el a méltóságodat. Anelkul nehez
2020. dec. 22. 21:16
154/182 A kérdező kommentje:
Langyi? Nem vagyunk már 15 évesek hogy minden pillanatban extra izgalmak kelljenek egy kapcsolatban, es ha elmulik a szerelem akkor azonnal csere.. Ezen az elven egy hosszutavu kapcsolat se letezne.
2020. dec. 22. 21:33
155/182 A kérdező kommentje:
Akkor inkább egyedül még egy darabig, aztán kitudja. Jelenleg még nem tudok szeretni
2020. dec. 22. 21:35
156/182 anonim válasza:
Ja akkor 20 evesen mar eleg a havi 2szer(?) egy kis 'izgalom' ami raadasul ugy tunik csak neked volt izgalmas, neki nem, hogy odautazgatsz filmezni, nezed ahogy tanul azt annyi.:D nem zavart ha nem csinaltok semmit , nyilvan mert te total belezugtal, de ő meg nem..mert akkor aktivabb lett volna, o is megy vagy sűríti a talikat stb. Azert 20evesen nem hiszem hogy sok jo csaj beéri egy ilyen nyugdijas minimalis kapcsolattal es nem keres egy eleve izgalmasabbat ahol ő is lelkesebb nem csak annyibol all hogy a csavo oda van erte o meg hagyja csak hogy nehogy megbantsa egy szakitassal
2020. dec. 23. 02:40
157/182 Angel3000 válasza:
Szia! Próbáld meg kiengesztelni Karácsonykor, kèrd meg a kezèt! Próba, -szerencse! Minden jót!
2020. dec. 24. 03:01
158/182 A kérdező kommentje:
Áhh, kiröhögne vagy hülyének nézne 😂
Azt se tudom, hogy fel merjem-e köszönteni egyáltalán :( Mondjuk neki születésnapomon se jutottam eszébe.. 😪
2020. dec. 24. 03:05
159/182 anonim válasza:
#157-es értelmi fogyatékos lehet..
Nincs dolgotok egymással, ha fél év után nem esik le, a pszichiáter, és gyógyszeres kezelés kellene, kevés a pszichológus!
2020. dec. 24. 15:50
160/182 A kérdező kommentje:
De majd magamat gyógyszerezem, azért mert nekem még vannak érzekmeim...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!