Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?
79-es vagyok, nem bántásból, nem rosszindulatból írtam, hanem tapasztalatból.
Voltam ugyanilyen helyzetben.
Szépen éltünk, lakás, gyerek, autó, nyugodt élet...
Aztán egyszercsak kiderült hogy rendszeresen jár félred...ni.
Utána voltak különféle fázisok, volt hogy meg akartam változni annak érdekében hogy meglegyen az neki ami annak előtte hiányzott belőlem, aztán ezt feladtam, mindent próbáltam vele, csak megbántani nem akartam. Szépen, tisztelettel beszéltem vele, próbáltam megtudni miért tette de pont ez volt amit te is írtál.
A végén már én is megundorodtam tőle, hozzá se tudtam érni, ekkor pedig szépen csendben összepakoltam és elhagytam.
Ez volt 9 éve, és a mai napig bánom hogy nem szedtem ki belőle, miért tette. A mai napig bánom hogy még akkor, abban a helyzetben sem mutattam meg neki a határaimat, fontosabb volt a "csak meg ne bántsam" érzés.
Pedig ha akkor tököt eresztek, akkor nem hordoznám a mai napig ezt a tüskét.
Ugyanúgy válás lett volna a vége, csak végre kicsit az én lelkem is fontos lehetett volna saját magam számára.
Legalább egyszer...
Nők felrelépésében általában a szex az egy vele járó dolog, de ők inkább az érzelmeik miatt mennek.
Mit szeretnél?
Sebet nyalogatni, mondjuk, hogy huuuu hülye liba?
Vannak érzelmeid ezt kikapcsolni képtelenség. Ha más nem mutasd meg neki ezt a kérdést.
Az is fura, hogy veled minden ok.
Látható, hogy van valami hiszen ebbe a helyzetbe kerültél.
Ritkán van, hogy a tökéletesség össze jön a bűnnel. Hiszen zsák a foltját. Ha masik foltot szeretnél akkor változz így vagy hozzád idomul vagy lesz új tarsad de változni csak te tudsz.
Nagyon fontos, hogy legyenek határaid.
Ez önismeret, magadra odafigyelés.
Ha túl mész a határaidon akkor az fáj.
Csak te tudsz szólni, hogy neked ezek jol vannak.
Figyelj oda magadra.
A kutya odacsapott, meg is lepődött a macska :-)
https://www.youtube.com/watch?v=KgbdQUd9Ru8&list=PLaGxozKqu_..
" de ők inkább az érzelmeik miatt mennek."
Egyetértek a legtöbb gondolattal amik itt elhangzanak,
de ezen az egyen azért mosolyogtam cseppet...
Az életemben meglepődve tapasztaltam hogy a nők milyen nagy számban teszik meg érzelmek nélkül, pusztán a szexuális vágy, vagy újdonságok megélése érdekében.
"Az életemben meglepődve tapasztaltam hogy a nők milyen nagy számban teszik meg érzelmek nélkül, pusztán a szexuális vágy, vagy újdonságok megélése érdekében."
Miért, kedves Válaszoló, veled tették meg? :-) Vagy honnan tudod, hogy puszta szexből (érzelem nélkül) mentek félre?
Arra tud válaszolni, hogy miért van veled?
Ő elköltözik és te maradsz a gyerekekkel, ikerház ahol külön éltek, egymáshoz közel?
Számodra mi lenne most az ideális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!