Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok túllépni azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?

Figyelt kérdés
Megpróbáltunk sok mindent, hogy a megbocsájtás, az elfeledés vagy valami megtörténjen. De részemről ez nem megy. Ügyvéd szerint a feleségemhez fognak valószínűleg kerülni a gyerekek válás esetén. A házban is Ők maradhatnak. A gyerekeket imádom, el lennék szakítva Tőlük. Anyagilag a következő nyolc évre lenulláznám magam. Feleségem szerint jobb a kapcsolatunk, de Én semmi jót nem érzek iránta. Talán az undor van hozzá legközelebb. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?
2017. dec. 11. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
84%
Közös megegyezéssel is el lehet válni, nem kell feltétlenül rosszban lenni az exel, akár közös házban is lakhattok együtt vagy látogathatod gyakrabban a gyerekeid DE eleve mi van akkor ha lenullázod magad anyagilag? Inkább élsz egy olyan kapcsolatban ahol a saját és a családod boldogságát is tönkreteszed, mert nem tudsz így vagy úgy továbblépni?
2017. dec. 11. 10:52
 12/107 anonim ***** válasza:
24%

A kozos lakast soha nem itelik csak az egyik felnek. Vagy kozosen lakjak vagy eladjak. Hogy a feleseg es gyerekek maradhatnak, nem azt jelenti, hogy a ferj nem.

Lehet kerni a kozos vagyon megszunteteset is.

A ferfiak 95% pedig nem szeretne gyerekket egyedul nevelni.

Az meg agyament baromsag, hogy a noket bortonbe vagjak megcsalas eseten.

#1 menjen valami arab orszagba a baromsagaival 👺

2017. dec. 11. 10:53
 13/107 A kérdező kommentje:
Nem szeretne válni. Az ügyvéd elmondta, hogy mik azok ami miatt esetleg ítélhetnék Nekem a gyerekeket. Ezek közül egyik sincs. A ház közös vásárlás, meg van rajta hitel, de nem vészes. A gyerekeket veszítem el.
2017. dec. 11. 10:53
 14/107 anonim ***** válasza:
83%

Mekkorák a gyerekek?

A megcsalásnak általában oka van.

Egy fedél alatt élni de külön, az nem jó megoldás.

Marad a válás.Talán meg tudod beszélni a feleségeddel, hogy felváltva neveljétek a gyerekeket.

Ilyen esetben nincs jó megoldás csak talán kevésbé rossz.

2017. dec. 11. 10:55
 15/107 anonim ***** válasza:
93%

Párterápián jártatok már?

Sokan fölöslegesnek, eredménytelennek tartják, de hátha Nálatok bejönne ez.

Ha mindent megtettetek és nem megy az együttélés, akkor igyekezzetek azon lenni,hogy békében váljatok el.

Vannak azért párok akik a válás után nem korlátozzák be azt,hogy a gyerekekkel miként történjen a kapcsolattartás, szabadon jöhetnek-mehetnek, bár tény, ez azért általában megviseli Őket.

2017. dec. 11. 10:58
 16/107 anonim ***** válasza:
72%

Csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem gyerekkoromban a szüleim nagyon rossz kapcsolatban voltak, folyton reménykedtem, hogy elválnak...

Nem is értem, páran miért érzik úgy, hogy jó lesz, ha rátukmálják a gyerekekre a sz##r otthoni helyzetet. A gyerek nem hülye, levágja egyből, hogy baj van anyu és apu között, így élni pedig nem olyan szuper.

2017. dec. 11. 11:11
 17/107 anonim ***** válasza:
27%
Szépen lenne mellette egy kapcsolatom és kész.
2017. dec. 11. 11:12
 18/107 anonim ***** válasza:
92%
Az én szüleim is elváltak . Szerintem ne maradjatok egy fedél alatt csak a gyerekek miatt. En ebbe nőttem fel . Ezt lattam. anya -apa kozott egy csok oleles nem volt soha . Azthittem ez a normális. Majd kiderult anyám félrement. Apa nagyon szerette mindigis és probálta még igy is helyrehozni a dolgokat. De anyám lelépett szerencsére egy kitudja hanyadik pasival . Igy végre lehetett egy normalis életunk nelkule . :)
2017. dec. 11. 11:30
 19/107 anonim ***** válasza:
7%
Válni kell. Megérdemled ha ennyi eszed van
2017. dec. 11. 11:40
 20/107 anonim ***** válasza:
76%
Válni, lakást meg nem hagynám ott neki az tuti, eladni és felezni.
2017. dec. 11. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!