Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?
"Úgy érzem mindent megadtam neki minden téren...
sok mindenben támogattam amit szeretett volna megtenni. ...Nem bántottam sem szóval, sem tettekkel,...
Nem hagytam magára a házimunkákban sem."
Mintha csak egykori önmagam lenne ez a pár sor!!!
"Az egyik annyit segített, hogy néha egy egy dologba döntsek a megkérdezése nélkül. Nem talált volna elég határozottnak, vagy mi? Vagy üljek a tévé elé sört vedelve, mert az neki a férfias?"
És végül pontosan ezeket kaptam viszonzásul.
Ergo: Ha igyekszel fenntartani a normális, mindenki érdekét figyelembe vevő gondolkodásmódot, a döntések meghozatalánál nem csak "én" van, hanem "mi", segítesz a házimunkában hogy ne legyen rajta akkora teher,
akkor hamarosan megkapod hogy férfiatlan papucs vagy.
Ha meg olyan kib...zottul odab..szós férfi vagy, lesz...rod a nő igényeit és te döntesz a fontos kérdésekben, néha az orra alá dörgölöd hogy a házimunka nem férfidolog (csak hogy tudja hol a helye) akkor biztos fel fog nézni rád.
Persze, hidd csak el. Neeeem, nem fogja telesírni a világot hogy a férje egy önző tajtparaszt. Neem, biztosan férfiistenként fog felnézni rád...
Figyelj, bele kell nyugodni, SEHOGYAN nem jó egy nőnek, nem fog tudni nyugodtan ülni, mert folyton azt kémleli, ki a jobb, kivel lenne jobb.
Tudod, fajfenntartás, a legerősebb hímet kell kémlelni, kutatni, annak az ..."ölébe" ülni.
Hiába is változnál meg, akkor azért lennél sz...r.
31es téged is nagyon megbánthattak....persze az ember a saját tapasztalatából indul ki, de azért túlzás amit írsz.Nem minden nő ilyen és nem minden párkapcsolat végződik így.
Kérdező...el kell válni nincs mese.Elképzelhető, hogy párként nem funkcionáltok jól amit persze a feleségednek nem félrelépéssel kellett volna megoldani.
Válj el, kezdj új életet még lesz rá időd.A gyerekeiddel próbálj minél szorosabb kapcsolatot tartani.
Nem lesz együttműködő... Cöh. Ezt ő mondta, vagy sejted? Ha bármi rosszban sántikál, meg akar leckéztetni, fenyeget, akkor pláne válni kell és nem kell úriembernek lenned. Na nehogy már a nyúl vigye a puskát... Én továbbra is azt mondom, hogy kesergés és beletörődés helyett vedd fel a kesztyűt és keress olyan ügyvédet, aki segít.
Tudom, hogy ez most áskálódásnak tűnik, de az sem árt, ha a közvélemény melletted áll. Ez is tipikus férfi hiba: csendben szenvednek, miközben a feleség körbeóbégatja a rokonságot meg a baráti kört, hogy vele hogy bánnak. Beszélgess erről sokat a barátaiddal, de ha csak a szokásos lehúzós szöveget mondják (úgyis kisemmiz, úgyse láthatod a gyerekeidet, blabla), akkor ne hallgass rájuk. A legfontosabb, hogy ne eleve vesztesként gondolj magadra.
"Szerinte jól vagyunk, meg jól is voltunk."
Látod ezért mondtam, lehetsz te akármilyen, úgyis meg fogja tenni, úgyis el fogja szédíteni egy olyan aki nagyobb alfahím.
Persze, próbálkozhatsz azzal hogy kicsit átváltasz egos viselkedésre, ne mindig csak az ő érdeke, ill. a közös érdekek érvényesüljenek, legyenek kielégítve, hanem a tiéd is. Illetve lehetsz kicsit bunkóbb vele.
Tudod mi lesz?
Egy idő után rádöbbensz hogy "b...zzameg, ő kefélt félre, és mégis én próbálok megváltozni hogy jó legyek neki??????? Mikor én valójában egy együttműködő, kitartó de csendes tipusú ember vagyok??? Én forduljak ki magamból ami szintén az ő kedvéért van? Már megint?"
41f
Hidd el találsz olyan ügyvédet, aki kisegít és te jársz jól.
Ti beszélgettek? Vagy miért hiszi, hogy jóba vagytok???
Az ügyvéded nincs a toppon. Ha van rá bizonyíték, hogy megcsalt (sms, bármiféle üzenet), akkor bizonyítható, hogy ő borította a családi közösséget, és felelőtlen. Így már nem olyan biztos, hogy ő kapja a gyereket.
Erre van külön passzus a törvényben, ha felelőtlenül viselkedik, és veszélyezteti a gyerekek fejlődését, nem ítéli oda a bíróság.
A másik rengetegen írnak ide ilyen ügyben, a vége mindig az, hogy válnak, csak előtte 1-2 évig kicsinálják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!