Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok túllépni azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?

Figyelt kérdés
Megpróbáltunk sok mindent, hogy a megbocsájtás, az elfeledés vagy valami megtörténjen. De részemről ez nem megy. Ügyvéd szerint a feleségemhez fognak valószínűleg kerülni a gyerekek válás esetén. A házban is Ők maradhatnak. A gyerekeket imádom, el lennék szakítva Tőlük. Anyagilag a következő nyolc évre lenulláznám magam. Feleségem szerint jobb a kapcsolatunk, de Én semmi jót nem érzek iránta. Talán az undor van hozzá legközelebb. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?
2017. dec. 11. 10:15
 61/107 anonim ***** válasza:
100%

"Undorodsz, ez jó, mert van benned érzelem. Rajtad áll, hogy ebből mit hozol ki. "

Nagyon alaposan mérlegeld ennek az embernek a válaszát, Kérdező, mert itt a kulcs, igazabban nem is írhatta volna! Ha bármilyen negatív érzelem van még benned a feleséged iránt,akkor te még nem léptél túl a feleségeden, így a közös kapcsolatotokon sem.

Amikor már végképp nem érdekel valaki, akkor már csak a közöny marad, oda se figyelsz rá, nem reagálsz semmilyen vele kapcsolatos dologra.

A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny!

2017. dec. 13. 10:07
 62/107 anonim ***** válasza:

"Nem tudja megindokolni, miért volt viszonya."

Nem is kell. Az emberi faj egyik nagy hibája, hogy folyton a miértekre keresi a választ. És ha választ kap egy negatív dologgal kapcsolatban, akkor azt általában nem fogadja el, mert az ember folyton önigazolást keres, de az nem feltétlen egyenlő az igazsággal!

2017. dec. 13. 10:15
 63/107 A kérdező kommentje:
Ez jó. Értsem meg miért tette. Ha szerinte mindent jól csináltam, ha szerinte semmiben ne változzam, akkor hogyan tudjam meg, mit rontottam el? Miben kellene megváltoznom? Vagy fogadjam el, hogy viszketett a luk, vagy esetleg szerelmes lett? Ezek közül van ami valakinek is elfogadható? Mindenki azt mondja, hogy rajtam áll csak, hogy lehetne tovább a házasság.
2017. dec. 13. 10:42
 64/107 anonim ***** válasza:
83%

Nem csak rajtad áll.

KETTŐTÖKÖN! Hülye dolog ez a párkapcsolat :-)

Soha nem az egyiken vagy másikon múlik, hanem két emberen.

Ezért is nehéz egyben tartani.

A feleséged igenis nem kapott meg valamit tőled, amit így máshol keresett.

Ilyen ez, ha nem adod a maximumot, van hiányosságod, egy idő után ezt kezdik el keresni máshol.

Most neki kéne őszintén megnyilatkozni, nem csak himi-humizni.

Nagyot hibázott azzal hogy nem volt veled őszinte, nem mondta el mi hiányzik, inkább sunyi módon máshol kereste azt. Ami még nagyobb hiba, hogy még most is hazudik, most sem adja meg a lehetőséget sem azzal hogy a kezedbe adná a kulcsot.

Már nehéz is lenne hiszen egy megbántott állapotban még te gondolkodj azon hogyan, miben változzál meg?

Előbb kellett volna eléd állni, beszélgetnie veled arról ami nem kerek.

Ez rengeteg féle dolog lehet, ezt csak ő tudná megmondani.

Nem volt jó neki a szex? Vágyott valami dologra amit nem kapott meg? Ha nem mondta el, hiba!

Folyton nélkülöznetek kell, anyagilag nem tudod produkálni a hátteret, biztonságot amit ő személy szerint elvárna?

Nem vagy elég határozott, nem állsz ki magadért előtte, mások előtt?

Nem állsz ki kettőtökért?

rengeteg oka lehet, és mondom, ezt neki kellene elmondania, nem csak elsunnyogni ezzel hogy áááá igazából minden rendben van, tökéletes vagy apuci, minden rendben van. Ezzel nem lehet elintézni!

Ültesd le, szedd ki belőle mi a francért kellett ilyen aljas dolgot művelnie! Miért érzett késztetést erre.

Tessék alázni egy kicsit, komolyan mondom!!! Érezze már szarul magát ő is, tudjon róla hogy nem lehet csak úgy megúszni mert te úgyis elnézel neki mindent!!!

EMBER! Legyél már EMBER! NEM, nem tehet meg bármit, vannak határaid, amiket ha átlép te igenis odab...szol de keményen! (Félreértés ne essék, nem testi fenyítésre gondolok!)

2017. dec. 13. 11:29
 65/107 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,egyetertek.

Kerdezo,nem akar megbantani a feleseged,de ha semmi indoka nincs,egyszeruen cdak unalmas,tesze tosza embernek tart,es egy kis izgalomra vagyott...

2017. dec. 13. 12:20
 66/107 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fogd fel úgy, hogy örülj neki, mert másnak is tetszik az asszony. Én is dugom mások feleségeit, te is próbáld ki.
2017. dec. 13. 12:24
 67/107 A kérdező kommentje:
Gyengébb anyagi helyzetben levő családból származunk mindketten, de mindketten dolgozunk, így talán az átlagosnál kicsit jobban élünk. A szex állítólag nagyon jó, méretileg meg inkább sok is. A határozottság. A családomért, mindenkivel szemben kiállok, így érte is. Vele szemben volt az, hogy mindíg csak kértem.
2017. dec. 13. 12:52
 68/107 anonim ***** válasza:
Tudod pajtás örök igazság, hogy a férfi mindig a nő testére, szexualitására féltékeny, míg a nő a férfi személyiségére. A férfi attól őrül meg, hogy nőjét más is látta meztelenül s meg is kapta, míg a nő attól bolond, hogy másik nő elvette a férfi egyéniségét, a személyt tőle. Lehet, hogy csak most derült ki, hogy a feleséged voltaképp kikapós asszonyka s nem is monogám.
2017. dec. 13. 13:09
 69/107 Lifeishard ***** válasza:
100%

Nem szeretek kiragadni egy-egy részt, de ez azért megfogott:

"vele szemben mindig kértem."

Tapasztalatom szerint a nők elvárják egy kapcsolatban, hogy a férfi legyen a szó "tökös" értelmében vett irányító.

Az "irányítás" egyik oldalát már megfogalmazták mások fentebb: kijelölöd a határokat, és tartod is magad hozzá (ésszerű keretek között persze). A másik, hogy néha kijelentesz; nem kérsz, nem kérdezel, mondod (nyilván az ésszerűség itt is játszik).

Nem ledominálásról van szó, nehéz megfogalmazni, de remélem, érted.

Hogy miért nem kapsz normális választ?

Mert nehéz azt "polkorrekt" módon közölni, hogy nagyon vágytam az izgalomra/gyenge a jellemem/nem tudok már rád férfiként tekinteni.

A Te eseted a "túl sokat adsz" helyzet mintapéldánya lehet szerintem: tényleg túl sokat adsz, és cserébe 'csak' kérsz. Így pedig elvész a tisztelet.

2017. dec. 13. 13:19
 70/107 anonim ***** válasza:
100%

"Tapasztalatom szerint a nők elvárják egy kapcsolatban, hogy a férfi legyen a szó "tökös" értelmében vett irányító. "

Ezt aláírom, pedig én a konzervatív férfiak szerint egy öntörvényű feminista vagyok.

Ahogy Lifeishard mondta, nehéz ezt szavakkal elmondani, ezt egyszerűen érzi az ember. Az én párom is jó értelemben véve domináns, meg is őrülnék, ha mindenben én irányítanék.

Én mondok egy nem polkorrekt dolgot, remélem nem fognak a lányok lehurrogni. Akinek nem inge az tegye amit ilyenkor szokás: bólogasson serényen, hogy rajta kívül a többi nő tényleg ilyen.

Ösztönszinten a nők vágynak arra, hogy a férfi legyen az irányító. Fontos, hogy fel tudjanak nézni a férfira, kicsit elvarázsolja őket a tökössége. Ha megvan ez a varázs, a tiszteletreméltóság, akkor a nő önmagától úgy dönt, hogy követ téged. Ez sosem kényszer, meg elnyomás, hanem a férfi varázsa. Tudom, hogy idegesítő az a szó, hogy varázs, de nem tudok jobbat.

Aztán hogy melyik nő mire néz fel az már teljesen egyéni, de a kulcs talán az, hogy ami őbelőle hiányzik. A legtöbb nő az erőt tiszteli, a határozottságot, ösztönszinten elvárják, hogy valaki irányítsa őket. Jaj, én is beleborzongok, ahogy ezt leírom, mert én amúgy egyenlőségpárti meg modern meg stb. vagyok, de látom, amit látok. Látom, hogy hiába a nagy szavak, minden nőnek egy olyan férfi kell, akire felnézhet.

Ez persze egy csapdahelyzet, mert most megpróbálnád kideríteni, hogy mire néz fel a feleséged és azokat a tulajdonságokat erősítenéd, de szerintem nem ez a helyes út. Ezt hagyjuk meg a pua szakkörösöknek. Találd meg a saját erődet és élj aszerint. Megváltozik a kisugárzásod és ő maga, saját akaratából fog téged követni, de ha nem az sem baj. Valakinek majd te kellesz. Az nem jó, ha te futsz utána. A férfi a karó, a nő meg a virág, ami feltekeredik rá. Az átlag nő sajnos vagy nem sajnos tényleg ilyen. Én nagyon sokáig harcoltam ez ellen, mert bennem nagyon sok férfias tulajdonság van, mindenhol kiálltam az egyenlőség mellett, de rá kellett jönnöm, hogy más a jog és más az érzelmek világa. Az érzelmek ezer éve is ugyanígy működtek. Amióta több barátnőm van már látom, hogy a közhelyek nem közhelyek, hanem az igazság. Addig csak magamból indultam ki és nagyon harcoltam ez ellen, mert megalázónak éreztem. Aztán megtaláltam azt a férfit, akivel ez működik anélkül, hogy ettől gyengének és butának kéne éreznem magam. Mert a tisztelet az minden, csak nem gyengeség. Persze ezt az érzést rajta és az apámon kívül senkinek nem sikerült még kiváltania belőlem, de hát sehol nincs az leírva, hogy _minden_ férfit tisztelnem kell. :P

Eléggé bő lére eresztettem, remélem azért hasznos volt.

2017. dec. 13. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!