Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?
" Az én szüleim is elváltak . Szerintem ne maradjatok egy fedél alatt csak a gyerekek miatt. En ebbe nőttem fel . Ezt lattam. anya -apa kozott egy csok oleles nem volt soha . Azt hittem ez a normális. Majd kiderult anyám félrement. Apa nagyon szerette mindigis és probálta még igy is helyrehozni a dolgokat. De anyám lelépett szerencsére egy kitudja hanyadik pasival . Igy végre lehetett egy normalis életunk nelkule . :)"
Hát ez szörnyű, válaszoló. Veled, mint gyermekével is rosszul bánt az anyukád? Vagy csak abból indulsz ki, hogy megcsalta apukádat?
Mert ha az utóbbi, akkor én nem is értem ezt a helyzetet: attól, hogy valaki megcsalja a párját (tehát nem jó feleség, vagy férj, vagy társ), attól még lehet remek szülő. Nem értem, miért kell egy fedél alatt kezelni a párkapcsolatot és a szülőséget. Tök más a kettő. Általában megcsalás esetén is megmarad a gyermek iránti szeretet, ritka az, amikor a másik lelép még a gyermek mellől is.
De persze ha anyukád döntött úgy, hogy lelép mellőled is, akkor számodra, igen, így volt a jobb, de ha kényszerből lépett le mellőled, mert apukád nem tudott neki megbocsátani, attól még lehetett volna jó anyukád.
És igen, itt írta már valaki, hogy válás esetén sem kell haragban elválni, már a gyerek miatt sem, de amúgy sem. A haragnak mi értelme van? Csak emészti az embert, így az, akit megcsaltak, csak még rosszabbul jár.
Én úgy gondolom, minden megcsalás két emberen múlik, a párkapcsolat két tagján. Meggyengül a kapcsolat, és akkor történik félrelépés, és ezen nemcsak a megcsalónak kell elgondolkodnia...mi vezethetett odáig, hogy egy harmadik félnél keresett akármit? És nem feltétlen csak szexet, ahogy sokan lebutítják a félrelépést!
Szerintem pedig ha valakinek pár orgazmus többet ér,mint az,hogy a gyermekei normális családban nőjének fel az nemcsak rosz pár,de rosz szülő is.Amikor egy kis változatosságért lép félre,pedig semmi javíthatatlan nincs a házasságában,akkor nem gondol arra,hogy a gyermekei azért fognak csonka családban felnőni?
a megcsaláshoz nehogy már közvetlen köze legyen a férjnek! A kapcsolat megromlásához természetesen köze lehet a megcsalt félnék,de a megcsalás a feleség döntése volt!
A kérdezőnknek én azt javasolnám,hogy ne hagyja magát befolyásolni,tegye azt,amit a saját szíve diktál.
Az igen! Még ő furikázta a pasiját! :D
Nem tudja, hogy miért tette? Dehogynem! Jó dolgába, csak a kutya vész meg! Vagy csak szimplán változatosságra vágyott.
Pedig muszály lenne megoldani a problémát, mert ha megoldtatlan marad és csak homokba dugja a fejét, vagy nem meri elmondani a valódi okot, akkor előbb-utóbb megint megfog történni. A probléma ugyanúgy fennáll.
18as válaszoló vagyok . Igen rosszul bánt mindig is velünk . 4 en vagyunk testverek 10 eve engem es noveremet hagyot ott . most egy eve a 14 eves kishugomat aki a mindene volt elvileg ( egy masik pasi miatt)
Meg eleve milyen onzo ember az ilyen aki csak a saját igényeit nezi,nem számit , hogy borit egy csaladot ?!. Jol elvagytok most is /voltatok ?! Semmi megbanas nincs benne .
Tényleg egy nagyon jó ügyvédet tanácsolok kedves kérdező. Ne hagyd , hogy ki semmizzenek. Minden kozos ahogy az adossag is . Apukám magára vállalt mindent . Es eluszott minden amiert egesz eleteben dolgozott. Mig az anyám vigan élte az életet . Na de szerencsére igazsagos a jo isten . Utoleri mindenkit a sorsa .
"Ha mindent jól teszek, akkor mégis miért tette?"
Mert valószínűleg másik farok kellett neki.A feleséged úgy tűnik nem monogám beállítottságú.És az ilyen megteszi még többször is..csak valószínűleg azokat már ügyesebben titkolja majd.Te döntesz, kínlódsz még vagy kilépsz.Ha az előbbi, akkor megérdemled.
Egyebkent meg 41.-es nem értek veled egyet.
Máshogy is lehetett volna csinalni , hogy a kisebb rossz legyen mindenkinek .
Hogy lenne már jo anya ?!
Belegondolt mi tortenik ha le bukik ? LEHET . Érdekelte ? NEM . Az volt a lényeg NEKI jo legyen.
Hogy miért csinálta, mi az oka ? Mert Ő ilyen beallitottsagu . Lehet a masik mézes mázas minta férj Vagy pedig egy semmirevalo lusta diszno . Az ilyen akkor is megteszi .
Minden megcsaló ezzel a szöveggel magyarázkodik..és a 20. megcsalás után is ugyanazt mondja.
Miért kéne megbocsátani?Semmi sem lesz már olyan utána, mint előtte.Normális embereknél a bizalom ilyenkor végleg elveszik.Bizalom nélkül meg semmi sem lesz jó.
Igen, ez a baj. Megbocsájtani meg lehet, túl lehet lépni ezen a dolgon és valahogy mégis együtt maradni.
De a bizalom nem fog visszatérni soha.
Örökké gyanakodni fogsz, örökké azon fog kattogni az agyad hogy éppen hol jár, nem-e épp mással van.
Attól függetlenül hogy tényleg megváltozik-e vagy sem.
Voltam így én is. Anno a páromért a tűzbe tettem volna a kezem. A szememben ő volt maga a megbízhatóság mintaképe.
Aztán egyszer kiderült hogy a helyi kisboltos fickó csapta neki a szelet, ami nem is lett volna baj. De ez meg olyan simán megadta neki a telefonszámát hogy napközben tudjanak turbékolni egymásnak...
Lehet hogy nem történt semmi komolyabb, de mikor ez kiderült, a bizalom ott veszett el. Utána bárhova ment, csak az forgott a fejemben, hogy vajon épp kivel találkozgat..
És így élni borzasztó nehéz. A bizalmatlanság, agyalás, gyanakvás felőröl.
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!