Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok túllépni azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?

Figyelt kérdés
Megpróbáltunk sok mindent, hogy a megbocsájtás, az elfeledés vagy valami megtörténjen. De részemről ez nem megy. Ügyvéd szerint a feleségemhez fognak valószínűleg kerülni a gyerekek válás esetén. A házban is Ők maradhatnak. A gyerekeket imádom, el lennék szakítva Tőlük. Anyagilag a következő nyolc évre lenulláznám magam. Feleségem szerint jobb a kapcsolatunk, de Én semmi jót nem érzek iránta. Talán az undor van hozzá legközelebb. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?
2017. dec. 11. 10:15
 51/107 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ahogy mások is írják: megbocsájtani lehet, a bizalom viszont elvész. Hidd el, tudom, tapasztalat.

Arra szerintem nincs tuti tipp, hogyan lehet megbocsájtani, mert mindenki lelki alkata, habitusa más. Én a magam részéről azt is el tudom képzelni, hogy Neked nem megy, pedig akarod.

Egyszeri alkalmon TALÁN könnyebben "túlteszi" magát az ember, de egy szerető tartása szerintem fajsúlyosabb (hiszen ez sorozatos megcsalás, bőven lett volna ideje a másiknak gondolkodni!), már ha van értelme relációkat tenni. Nem csoda, hogy nem tudsz megbocsájtani.

2017. dec. 12. 12:26
 52/107 A kérdező kommentje:
Igy van. Meg akarok bocsájtani, de nem megy. Illetve ez sem teljesen így van. Most már nem érdekel a személye. Az elején rohadtul tudni akartam, hogy miért tette. Jelenleg nem érdekel már, csak az, hogy a gyerekekkel együtt tudjak lenni, mellesleg anyagilag valahogy megússzam ha válásra kerül a sor. Szánalmas tudom, de ezt hozta ki ez a helyzet belőlem.
2017. dec. 12. 13:24
 53/107 anonim ***** válasza:
65%
"Én nem akarok megbocsájtani. Akarok, ezért vagyok kíváncsi arra kinek, hogyan sikerült. Akarok, de nem megy." Gondlom ő is hűséges akart maradni, csak hát nem ment neki. :D Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
2017. dec. 12. 14:31
 54/107 anonim ***** válasza:
100%

"Jelenleg nem érdekel már, csak az, hogy a gyerekekkel együtt tudjak lenni, mellesleg anyagilag valahogy megússzam ha válásra kerül a sor. Szánalmas tudom, de ezt hozta ki ez a helyzet belőlem."

Miért lenne szánalmas?

Teljesen érthető és logikus dolog.

Már nem tudsz nőként, társként tekinteni rá, elvesztette a megbecsülésedet, illetve mindazt ami érdekelt téged benne.

Az esetleges problémák megbeszélése, megoldása helyett inkább félrement. Ráadásul nem egyszer hanem rendszeresen!

Tök mindegy hogy melyik fél teszi ezt, ez sunyi, megalázó, jellemtelen megoldás.

Szóval, nyugodtan elfogadhatod a saját érzéseidet. Nem kell azon erőlködni hogy "de biztos rosszul érzem, nem így kéne éreznem, meg kell változtatnom a belülről jövő érzéseimet"

Igenis add meg magadnak a jogot hogy haragudj rá, meggyűlöld, érdektelennek tartsd.

Sablonos duma, de légy férfi, vállald fel az érzéseidet, ne akard mentegetni őt vagy ügyelni hogy meg ne bántsd. Igenis rosszat tett, igenis borítsd rá az asztalt a pi...ba! Aztán gondolkodhat hogy megérte-e neki beleüldögélni a kóbor f....ba.

2017. dec. 12. 15:05
 55/107 anonim ***** válasza:
100%

... hozzáteszem pont a (volt) párom szájából hallottam ezt:

"Igenis rosszat tett, igenis borítsd rá az asztalt a pi...ba!"

Ő maga mondta hogy hiányoztak neki a korlátok, úgy érezte bármit megtehet, én nem fogok miatta kiborulni, és sokszor direkt feszegette a határokat, és igenis várta hogy odacsapjak az asztalra hogy na most legyen elég!!!

De én nem tettem meg ezt soha, részben ezért nem tudott rám felnézni.

Szánalmasnak tartom ezt, de a való élet példái ezt igazolják vissza.

2017. dec. 12. 15:14
 56/107 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban nem volt gondja akkor miért tette? Mert ha nem bukik le, akkor a mai napig csalna téged a tuttod nélkül.
2017. dec. 12. 16:59
 57/107 Bence_ ***** válasza:
100%

Mit szeretnél?

Szeretnél boldogan vele élni?

Ő mit tesz, valtozott?

Ketten vagytok ebben a kapcsolatban, ha ugyan olyanok maradtok akkor ugyan az lesz az eredmény.

Megbocsájtás egy félre vezető út. Ha ezt tennéd akkor te felé emelkedsz és kegyyet gyakorolsz. Ti egyenrangúak vagytok.

Értsd meg, hogy ő miért tette, így feldolgozhatóvá akár elfogadható válik.

Undorodsz, ez jó, mert van benned érzelem. Rajtad áll, hogy ebből mit hozol ki.

Nekem sokszor eszembe jut sőt néha még dühös is vagyok. És pont ezért nem Megbocsájtás, a fal@szt. Mit bocsássak meg? De elfogadom, hogy ő így döntőtt. Látom, hogy mennyit változott, változtam és a jelenre figyelek, hogy így jó nekem.

A múlt elmúlt, a jövő még nincs. Csak a jelen van.

Ha tanúltok ebből ő odaadobb te meg férfiasabb leszel akkor egy boldog parkapcsolatban éltek. Amihez az út fájdalmas és nehéz volt de itt lenni már jó. Így a gyerekeknek is egy hiteles férfi, nő példát tudtok mutatni.

2017. dec. 12. 23:34
 58/107 A kérdező kommentje:
Nem mentegetem a feleségemet, és jelenleg nem megy a megbocsájtás, túllépés az egészen. Hogy mit akarok? Húzzon a francba az életemből. Tudom ez nem így megy. Nem tudok semmit, hogy miért ment félre, nem akarja, hogy bármiben is változzak. Nem tudja megindokolni, miért volt viszonya. Gondoltam arra is, hogy esetleg szerelmes lett, és úgy kezdett viszonyt. Mondjátok meg mitől férfias valaki?
2017. dec. 13. 08:28
 59/107 Bence_ ***** válasza:
100%

Akkor a húzzon a fenébe dolgon dolgozzatok.

Vacak helyzet mert ő a gyerekeid anyja. Örökre össze vagytok kötve.

Legalább mondta, hogy bocsánat, elnézést?

Ó mit szeretne?

Fontos, hogy őszintén kommunikáljatok.

Masodik tárgyalás után jottem rá, hogy vagy elintézem vele kettesben vagy irgalmatlan energia fog elmenni a bíróságon. Azt tanácsolom, hogy találd ki mit szeretnél és vele beszélj erről. Sok kompromisszummal jár a válás.

2017. dec. 13. 09:30
 60/107 anonim ***** válasza:

"Értsd meg, hogy ő miért tette, így feldolgozhatóvá akár elfogadható válik. "

Kérdező, itt a helyes válasz!Magad érdekében is!

2017. dec. 13. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!