Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok túllépni azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni azon, hogy a feleségemnek viszonya volt egy másik férfival. Van akinek ez sikerült? Hogyan?

Figyelt kérdés
Megpróbáltunk sok mindent, hogy a megbocsájtás, az elfeledés vagy valami megtörténjen. De részemről ez nem megy. Ügyvéd szerint a feleségemhez fognak valószínűleg kerülni a gyerekek válás esetén. A házban is Ők maradhatnak. A gyerekeket imádom, el lennék szakítva Tőlük. Anyagilag a következő nyolc évre lenulláznám magam. Feleségem szerint jobb a kapcsolatunk, de Én semmi jót nem érzek iránta. Talán az undor van hozzá legközelebb. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?
2017. dec. 11. 10:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 Bence_ ***** válasza:

Ez a gyereket nem hagyom..

Marha nehéz, a válóper marha sok energiát felemészt, ez az egyik dolog de lehet abból nektek sok van. A masik, hogy közben harc van ami feszültséget okoz és azt tényleg érzik a gyerekek. Azt kerüljétek el. Így is úgy is örökre össze vagytok kötve. Ezt csak normálisan, ti megegyeztek módon érdemes csinálni.

Nekem lett az egészből egy tanulság! Magamra figyelek. Nekem jó így? Ha igen akkor nem érdekel mit csinál ha rossz akkor jelzem! Így nincs féltékenység, minek? Birtoklóm? Nem! Azért van velem mert valami neki jó, Ő dolga, hogy miért.

2018. szept. 4. 13:54
 102/107 Bence_ ***** válasza:
100%
A féltékenység önbizalom hiányából fakad!
2018. szept. 4. 14:02
 103/107 A kérdező kommentje:
Maradni akart, de mint pár így már nem kellett.
2018. szept. 4. 14:13
 104/107 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy mi lehetett az oka a félrelépésre, de azt végképp nem értem és gondolom te sem, hogy MIÉRT nem mondta el még most sem. Nem lett volna már mindegy?
2018. szept. 4. 14:26
 105/107 A kérdező kommentje:
Amikor még kíváncsi voltam, akkor talán még nem volt mindegy. Bíztam, hogy olyan indokot tud mondani, amit megértek. De azzal, hogy minden szép minden jó, úgy lépek félre, nem tudtam mit kezdeni. Ha nem változtatunk azon ami miatt megcsalt, akkor idővel újra megtörténik. Aztán egyszer csak elmúlt a kíváncsiságom, meg igazából az érdeklődésem is iránta.
2018. szept. 4. 14:37
 106/107 Bence_ ***** válasza:
Ez érthető!
2018. szept. 4. 14:51
 107/107 anonim ***** válasza:
49%
Dugj meg te is egy másik nőt!
2019. ápr. 24. 08:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!