Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/147 anonim ***** válasza:
3%
lepontoztátok a 66-os válaszomat sokan, de válaszolni azt nem tudtok.
2013. máj. 15. 10:56
 72/147 anonim ***** válasza:
84%
Legalább a feleségnek nem kell hazugságban élnie, egy jellemtelen hülyével. És találna olyan pasit aki megbecsüli, de ha nem, ennél az egyedüllét is jobb. A szerető is kiheveri előbb-utóbb. A pasi meg nem érdekel, viseli, amit kap.
2013. máj. 15. 11:02
 73/147 anonim ***** válasza:
93%

"lepontoztátok a 66-os válaszomat sokan, de válaszolni azt nem tudtok."

Itt a válaszom: Nem vagy normális. Szerinted egy családos férfi nyugodtan mehet másokhoz mert neki jár, és nem kötelező ugyanazzal a nővel lefeküdnie 40-50 éven át. Szerinted a család szétbomlasztása nem helyes, de a nő az mindent viseljen el a férfitól, és a gyereket olyan szellemben nevelje fel, hogy a családba beletartozik az is hogy apa elmegy a szeretőjét megdugni heti háromszor. A nő persze viselje el a szégyent is emelt fővel, hiszen az ilyesmi mindig kiderül.

Most komolyan, téged hogyan neveltek otthon, hogy ilyen defektes lettél? Vagy ez volt otthon is? Esetleg megcsalt az az egyetlen nő, aki valaha szóba állt veled valamikor? Vagy miért? Erre külön kérdést kellene kiírni, mert ez már pszichológiai eset.

2013. máj. 15. 11:06
 74/147 anonim ***** válasza:
88%

Szopás a köbön! :D

Figyelj, ebből nem jössz ki jól soha! Hidd el nekem, tapasztaltból mondom! :D

2013. máj. 15. 11:06
 75/147 anonim ***** válasza:
22%

vannak ilyen nők, akik képesek erre

nem tudom az elején tisztáztad vele, hogy a családodat nem akarod elhagyni? amúgy nem volt annyi eszed, hogy képet nem csinálsz? ezek szerint nem voltál egyenes, mert a klaszikus szeretői viszonyban nem csinálnak képet, csak dugás van, más nem nagyon, lehát Te is másként áltál hozzá

gondolom ő közben jobban kezdett Hozzád kötődni, hát készüljél,sajnos nem lehet tudni a végét N

2013. máj. 15. 11:07
 76/147 anonim ***** válasza:
13%
74-nő vagyok. ;) És nem vagyok a monogámia híve. Ennyi.
2013. máj. 15. 11:31
 77/147 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól elcsesztem, bevallom, de megbántam!
2013. máj. 15. 11:41
 78/147 anonim ***** válasza:
2%
73-as a gyerekeket elegánsan kikerülted, igaz ők szopják meg a legjobban, de ki nem szarja le, nem igaz? Nem számít, hogy nem lesz pénz új cipőre, kirándulásra, nyelvtanulásra, stb lényeg az a kurv@ őszinteség! Nagyon jó, tényleg!
2013. máj. 15. 11:43
 79/147 anonim ***** válasza:
83%
Biztos jó hatással van a kölykeire az emberünk... Akkor nem jutottak eszébe a gyerekek, mikor másba mártogatta a farkát? Bőven elég lesz a kétheti láthatás... A gyerektartást majd fizeti, anyagilag el lesznek látva.
2013. máj. 15. 11:47
 80/147 anonim ***** válasza:
87%

Ha nő vagy, az még szomorúbb, pláne hogy marhaságokat írsz. Aki nem a monogámia híve, az olyan nyitott kapcsolatban él, ahol ez az egész előre tisztázva van, és mindkét fél számára elfogadott.

Aki viszont arra biztatja a másikat, hogy hazudjon minden fronton, csak hogy ne kelljen lebuknia a felesége előtt aki a gyerekei anyja és valószínűleg szereti, azt én nem nevezném nőnek, inkább csak valami szutyoknak.

2013. máj. 15. 11:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!