Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
 121/147 anonim ***** válasza:
8%
igaza van 120-nak, - ne hagyd magad zsarolni!
2013. máj. 18. 16:42
 122/147 anonim ***** válasza:
72%

szerintem meg a feleségednek van igaza. én se akarnám, hogy a gyerekeim azt a példát lássák, hogy a házastársat megcsaljuk büntetlenül és az milyen menő! Megérdemelnéd!

sajna a törvény szerint a megcsalásod miatt nem tilthatja el a gyerekeket, pedig jó lenne. Csak akkor tiltathatja a láthatást ha nem gondoskodsz róluk.és ezt bizonyítani is kell. Nézz utána. tudod: jog. Ne hagyd magad zsarolni.

mert ezt nem teheti meg, akármennyire is elbántál vele.

2013. máj. 18. 17:20
 123/147 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,mi újság azóta, van valami fejlemény?
2013. máj. 21. 06:37
 124/147 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, megúsztam.

Küldött egy üzenetet, hogy bocsánatot kér a sok ocsmányságért, amit a fejemhez vágott hirtelen felindultságában és ne aggódjak, nem fog szólni a feleségemnek. Bár még szerelmes, de megérti a szakításom okát és minden jót kíván.

2013. máj. 21. 14:12
 125/147 anonim ***** válasza:
60%

és Te persze el is hiszed...

ne hagyd magad ámítani, most altat, hogy könnyebben tudjon támadni. Légy résen...

2013. máj. 21. 14:31
 126/147 A kérdező kommentje:
Szerintem ha meg akarta volna lépni, amivel fenyegetett, már megtette volna. Nem zsarol semmivel. Elköszönt.
2013. máj. 21. 14:32
 127/147 anonim ***** válasza:
46%

Akkor szerencséd volt.

Bár...az én férjem exnője is először úgy tűnt, elfogadja a férjem döntését,utána pedig mégis művelte a szemétségeit.

Vond le a tanulságot a történetből,és adj hálát az égnek, hogy nem tudta meg a nejed.A saját lelkiismereteddel viszont neked kell megküzdened.

2013. máj. 21. 15:19
 128/147 anonim ***** válasza:
39%

kedves kérdező! remélem ezt megúszod, akkor kicsit gondolkozzál el legközelebb mit teszel

sok mindent tehetsz, ha lehetne próbáld otthon rendezni a viszonyokat, azt ne felejtsed el, attól ha a feleséged nem is szól, vannak érzései,

lényeg tegyél Magadban rendet, sokkal jobban jársz, N

2013. máj. 21. 17:45
 129/147 anonim ***** válasza:
83%
Én sajnálom, h megúsztad. Megérdemelted volna, h a feleséged megtudja
2013. máj. 21. 19:16
 130/147 anonim ***** válasza:
79%
Megúsztad, gratulálok, és a lelkiismereteddel sem kell elszámolnod, hiszen nincsen olyanod. Tudod én nem vagyok hívő ember, de ilyenkor mégis remélem egy kicsit, hogy van egy isten aki ítéletet mond az olyanok felett, mint te.
2013. máj. 22. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!