Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
szerintem meg a feleségednek van igaza. én se akarnám, hogy a gyerekeim azt a példát lássák, hogy a házastársat megcsaljuk büntetlenül és az milyen menő! Megérdemelnéd!
sajna a törvény szerint a megcsalásod miatt nem tilthatja el a gyerekeket, pedig jó lenne. Csak akkor tiltathatja a láthatást ha nem gondoskodsz róluk.és ezt bizonyítani is kell. Nézz utána. tudod: jog. Ne hagyd magad zsarolni.
mert ezt nem teheti meg, akármennyire is elbántál vele.
Úgy tűnik, megúsztam.
Küldött egy üzenetet, hogy bocsánatot kér a sok ocsmányságért, amit a fejemhez vágott hirtelen felindultságában és ne aggódjak, nem fog szólni a feleségemnek. Bár még szerelmes, de megérti a szakításom okát és minden jót kíván.
és Te persze el is hiszed...
ne hagyd magad ámítani, most altat, hogy könnyebben tudjon támadni. Légy résen...
Akkor szerencséd volt.
Bár...az én férjem exnője is először úgy tűnt, elfogadja a férjem döntését,utána pedig mégis művelte a szemétségeit.
Vond le a tanulságot a történetből,és adj hálát az égnek, hogy nem tudta meg a nejed.A saját lelkiismereteddel viszont neked kell megküzdened.
kedves kérdező! remélem ezt megúszod, akkor kicsit gondolkozzál el legközelebb mit teszel
sok mindent tehetsz, ha lehetne próbáld otthon rendezni a viszonyokat, azt ne felejtsed el, attól ha a feleséged nem is szól, vannak érzései,
lényeg tegyél Magadban rendet, sokkal jobban jársz, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!