Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerető lehet féltékeny az aktuális párra?
Figyelt kérdés
Bele estem én is abba a dologba, hogy elhanyagolnak, ezért másnál keresem azt, amit nem kapok meg a barátomtól. Érzelmileg is kicsit belegabalyodtam, mert úgy érzem 2 fiúba vagyok egyszerre szerelmes. Vártam a másik srácra, mert mondta, hogy hívni fog délután az estével kapcsolatban, aztán nem hívott, ezért átmentem a barátomhoz. Másnap kérdezte, hogy miért nem vettem fel késő este a telefont és mondtam, hogy a barátommal voltam és teljesen kiakadt. Állítása szerint nem akar tőlem semmi komolyat, hiába kötődök én hozzá érzelmileg. De akkor miért hisztizik ilyenen? Ne menjünk légyszi abba bele, hogy mekkora kö.csög vagyok meg ri.banc és megérdemlem, ami van. A szex miatt lehetsz féltékeny a másikra?2013. máj. 4. 21:21
1/8 anonim válasza:
Ez azért van, mert a lűábtörlővé vált "marionett figura önálló életre kelt". Ha érted a célzást:D
2/8 anonim válasza:
minek foglalkozol vele?
amúgy igen, inkább szakítottál volna előbb a barátoddal. vagy beszélted volna meg vele, hogy nem stimmel a dolog. ezt miért nem lehetett volna?
3/8 anonim válasza:
Igen lehet, hogy féltékeny. Még ha nem is ismeri be. Gondolom tudja,hogy nem vagy elégedett a barátoddal, ezért nem érti miért kerested. Ő akart tegnap este veled lenni, te meg a barátodat választottad helyette. Ez sérti az önérzetét. (feltételezem erről van szó)
4/8 anonim válasza:
Én biztosan féltékeny lennék szeretőként, ha megígéred, aztán még sem.
Szexkapcsolatban is féltékeny tudok lenni, ez már csak ilyen :/
5/8 anonim válasza:
Hát elég érdekess ember lehet,főleg ha tisztában van a dolgokkal! De nehogy már féltékeny legyen,mire föl?! Gondolom ő sem egydülálló,de ezt tisztázzátok még 1x. Kinek mit jelent az a kapcsolat köztetek.
6/8 A kérdező kommentje:
egész nap vártam, hogy hívjon. este 10 után mentem át a barátomhoz. ő meg éjjel 1 órakor hívott, mi közbe azt mondta délután fog.
2013. máj. 4. 21:32
7/8 anonim válasza:
szexkapcsolatban nincs ilyen, ott nem lehet féltékeny
az már inkább, hogy ő úgy gondolta, ha keres, akkor te ugrasz, ez most nem jött be N
8/8 anonim válasza:
Ribanc vagy,megérdemled,hogy szenvedj, remélem két szék közé esel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!