Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
ennyire nem lehetsz béna! alapszabály, ha szeretőd tartasz,
1 nem mutatkozol vele nyilvánosan
2 soha senkinek nem beszélsz róla
3 nem hagysz nyomokat (fényképek, smsek)
4 esetleg külön telefont használsz rá, és ha szakítottatok, megsemmisíted
5 ez mind azért kell hogy ha borul a bili, mindent le tudj tagadni.
plusz , növeszthetnél gerincet, és csalás helyett megmondhattad volna a feleségednek, hogy már nincsenek érzéseid, és válni akarsz. utána mehettél volna nőzni.
ha lenne rá bármi esély, hogy ezt meg lehet tenni, a feleséged helyében soha az életben nem engedném a gyerekeket a közeledbe. nem érdemled meg.
miért kell sunnyogni?
miért nem lehet őszintén beszélni?
27/N
Én 24 éves tapasztalatlan, még csak egy éve házasságban élő nőként írok most Neked, szóval a véleményem teljesen szubjektív.
Azt gondolom, hogy a férfiak többsége-nem mind-de a többsége, előbb utóbb megcsalja a feleségét. Ez egy szociális, evolúciós, etc. dolog és nagyobb rá az esély, mint arra, hogy soha nem történik meg. Könnyű volt holtomiglan, holtodiglant ígérni akkor, mikor az átlagéletkor 35 év volt. Mindegy. DE: egyrészt, nem mindegy mikor történik meg, mert ne történjen meg az első pár évben és ne legyen VISZONY, ne legyen szeretlek, imádlak és ne tudjam meg! Diszkréció, óvszer, gyors lezárás és érzelemmentesség. Emellett igyekezzen tisztelettel fordulni felém, ne érezzem kárát, ne legyen rám kevesebb ideje, kevesebb pénze! Hülyeségnek tűnhet, de ezek fontos dolgok. Megcsalás mindig volt! Képmutatás az6t mondani, hogy nem. Képmutatás ribancozni a nőt, mert ő csak szexelt, te léptél félre. Az, hogy most borítana mindent nem szép, de kérdésedre válaszolva, a nők képesek ilyesmire, igen, főként, ha nekik nincs vesztenivalójuk. Én is azt látnám járható útnak, h beszélsz a nejeddel, vagy meggyőzöd a szeretődet, hogy hallgasson... Mondd meg neki,h szereted és vele akarsz lenni, de a gyerekeid a legfontosabbak, értse meg és legyen boldog valakivel, akinek egyszerűbb a háttere.
Eltelt 2 nap, azt írta kórházba került és ez is miattam van!
Nem tudom, hogy hazudik, vagy tényleg csinált magával valamit...
Ha 2 napja nem ír, akkor nem fog már lépni szerintetek?
De az asszony elküldene a fenébe, nem fogja megérteni!
Egyszer beszéltünk erről és azt mondta, ha meg merem csalni a gyerekeket többet nem látom.
Nem mondhatom meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!