Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
 91/147 anonim ***** válasza:
21%
Na, örülök, hogy nálatok minden happy. A Te életedből nézve biztosan hasonlóan gondolkodnék én is.
2013. máj. 15. 12:44
 92/147 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem ő tette tönkre az életed, hanem te magad...
2013. máj. 15. 12:45
 93/147 anonim ***** válasza:
87%

Ez megint nem reakció. Mi az, hogy az én életemből nézve? Az életünket mi alakítjuk. Ha valami nem működik, akkor továbblépünk, újrapróbálkozunk.

De nem értem igazából az előbbi kérdést sem, mert először a nem monogám kapcsolatról beszélsz(ami egyenlő a nyitott kapcsolattal), utána pedig arról, hogy biztosra veszem -e, hogy nem csábítanak -e el. Két külön dolog: az egyik megegyezéses, a másik szimpla átverés. Nem mindegy, hogy melyik pártján vagy.

2013. máj. 15. 12:47
 94/147 anonim ***** válasza:
10%

Én sem voltam mindig poligám. Tehát egy monogám hozzáállása is megváltozhat. Ezért kérdeztem.

Én sokáig próbáltam normális monogám kapcsolatot kialakítani, volt is több ilyenem, de őszintén szólva a férfiak annyira beletespednek a kapcsolatokba, hogy nekem az már nem kell. Az, hogy heti egyszer rám fordul pár percre, hogy mikor beszélek hozzá, fél szemmel a focit nézi, stb. Egy poligám kapcsolatban folyamatosan teszel érte, hogy a tiéd maradjon a másik. A monogám férfiak 90%-a meg arra vágyik, hogy valaki főzzön, mosson takarítson rá, legyen meleg pin@ amikor van kedve, és ezért ő nagy kegyesen elveszi az asszonyt. A házasság a férfiaknak jó, ez a helyzet.

2013. máj. 15. 12:52
 95/147 anonim ***** válasza:
91%

Azt mivel magyarázod, amikor sokan mégis boldogok? Korábban azt hangoztattad, hogy a megcsalás mindig 2 ember miatt van, de ez igaz a kapcsolatok kudarcaira is.

A poligámiában nem azért teszel, hogy a tiéd maradjon, hanem elengeded azért, hogy egy kicsit a tiéd is legyen. Sosem lesz a tiéd teljesen, a szíve mindig máshoz is húzza majd, még ha az érzelmeket ki is próbáljátok zárni. Ugyanúgy saját magad átverése, és a boldogság hamis tudata. Ha egyszer összeszednéd magad, és olyan társat keresnél, aki a lelki társad is, akkor nem kellene ilyen kapcsolatokra fanyalodnod.

2013. máj. 15. 13:00
 96/147 anonim ***** válasza:
7%
Lelki társ...na ne, nem hiszem, hogy férfi vagy. Még én se mondok ilyesmit, nőként. :) Az én lelki társam, ha létezne is, egy tipikus nőfaló lenne, ugyan mire mennék vele monogám kapcsolatban.
2013. máj. 15. 13:05
 97/147 anonim ***** válasza:
85%
86-os: nem tudjuk a hátteret, de a tényt igen, hogy gerinctelen módon becsapta a családot. Nem a farkára kellett volna gondolnia, hanem a problémák megoldását, azok megbeszélését, és nem a szőnyeg alá söpörni.
2013. máj. 15. 13:07
 98/147 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell elhinni, de sokkal kevesebb lenne a válás ha az ember olyan társat keresne, akivel testi-lelki összhangban vannak. Ehhez nem kell nőnek lenni, csak normális értékrenddel kell rendelkezni. Írtam, hogy én ezt láttam otthon.

Sajnos megint ellentmondásos dolgot írtál, mert az előbb még leírtad, hogy vágytál a jól működő monogám kapcsolatra, utána pedig már a nőfaló férfi kell neked. Kicsit már belesüllyedtél ebbe a szerepbe, és már el sem tudod képzelni azt hogy egy férfi csak érted élhet, hogy jól működhet közöttetek minden, és képesek vagytok együtt egy boldog kis családot összehozni. Átvetted a másik értékrendjét, hogy ne tudjanak érzelmileg megsebezni, hiszen ha a beleegyezéseddel megy félre a párod, azt helyénvalónak tekinted, vagy legalább próbálod bemesélni magadnak.

2013. máj. 15. 13:12
 99/147 anonim ***** válasza:
12%
Ez így van, nem tudom elképzelni, hogy egy férfi csak értem él. Nem hiszek ebben. Van okom rá.
2013. máj. 15. 13:16
 100/147 anonim ***** válasza:
85%
Csalódtál párszor és már elvetetted a kockát. De hiába van ezer okod rá, ha nem ismered még a világ összes férfiját. Inkább meg sem próbálod. Nem célom a konvertálásod, ezt mind csak a kérdező és mások okulására írom le, hiszen arra tökéletes. Aki inkább hazugságban él, és másokat is becsap, az sosem lesz boldog. Kérdező, te sem leszel boldog, akkor sem ha most ezt valahogy megúszod. Akkor már miért nem váltok el, és próbálod mással újrakezdeni? Hidd el, van élet a válás után is.
2013. máj. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!