Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/147 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nem örülnék neki, ha kiderülne, ennyi!
2013. máj. 15. 10:31
 52/147 anonim ***** válasza:
58%

Alapszabály: a szeretőt csak megdugod, de nem jársz vele, nem levelezgettek, nem fényképezkedtek, és semmiképpen sem viszed programokra, hogy jól beléd is essen. A helyén kezeled a szeretőt.

Te nem szeretőt akartál, hanem barátnőt, és a barátnő szerelmes is tud lenni, márpedig a szerelmes ember nem racionális. Az aztán tesz arra, hogy ki milyen képet lát róla, vagy mik a tetteinek a következményei.

Vedd úgy a dolgot, hogy te tovább akarsz lépni, és itt van rá az esély, hogy megtedd. Szingli lehetsz, és randizhatsz kedvedre. Annyi nőd lehet, amennyit akarsz. Ugyan a gyerekeidet csak kéthetente látod majd, és gyerektartást is kell majd fizetned, de legalább szabad leszel.

2013. máj. 15. 10:32
 53/147 anonim ***** válasza:
76%
akkor talán okosabbnak kellett volna lenni.
 54/147 anonim ***** válasza:
19%

kerdezo, nyugodj meg eloszor is!nincs semmi baj!

probáld megzsarolni a szeretod, vagy ahogy írták visszaédesgetni magad, aztán torolni mindent.a feleségednek meg egy szot se, nehogy felboruljon a szép életetek.

az meg hogy elszakíthatná toled a gyerekekt undoríto dolog!

ja és legkozelebb épelméju szeretot szedjál ossze!hát komolyan micsoda undoríto nok vannak....pfff

remélem minden a legnagyobb rendben lesz veled kérdezo!megmarad a szép családod és mellette kefélhetsz kedvedre nyugodtan.aztán csak okosan:Dpuszika :)

55/147 anonim ***** válasza:
8%
51-es, végre valaki, aki normálisan látja! Akinek gyereke van, az hordjon erényövet, vagy kössön csomót a farkára, mi? (Megnézném, ki az, aki 30-40-50 éven át ugyanazzal az egy emberrel szexel csak.)
2013. máj. 15. 10:33
 56/147 anonim ***** válasza:
71%
51-es: ha családod van, akkor igen, van olyan, hogy házastársi hűség. Ha másra vágyik, akkor tisztességesen fejezze be az előző kapcsolatát, és utána lépjen tovább. Én feleségként sem szeretnék úgy élni, hogy a férjem máshova járjon (szerencsére nem teszi, mert megelégszik velem), inkább mondja el időben, és elválunk.
2013. máj. 15. 10:33
 57/147 anonim ***** válasza:
69%
53-nak is teljesen igaza van! (Persze a férfiaknak tetszik a rajongás, aztán ilyen helyzetben meg fogják a fejüket.)
2013. máj. 15. 10:34
 58/147 anonim ***** válasza:
40%

#41 "# 37 :DDDDDD

Elgurult a gyógyszer?"

miért, mi rosszat írtam? xDDD

2013. máj. 15. 10:36
 59/147 anonim ***** válasza:
19%
És ha teszem azt, a feleség nem hajlandó lefeküdni vele évek óta, de válni sem akar a gyerekek miatt? Akkor mi? Akkor apukának sem lehet szexuális élete?
2013. máj. 15. 10:37
 60/147 A kérdező kommentje:
Igen, barátnőt akartam, de nem úgy jöttek össze a dolgok és ezt csak most mondtam meg neki!
2013. máj. 15. 10:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!