Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
Alapszabály: a szeretőt csak megdugod, de nem jársz vele, nem levelezgettek, nem fényképezkedtek, és semmiképpen sem viszed programokra, hogy jól beléd is essen. A helyén kezeled a szeretőt.
Te nem szeretőt akartál, hanem barátnőt, és a barátnő szerelmes is tud lenni, márpedig a szerelmes ember nem racionális. Az aztán tesz arra, hogy ki milyen képet lát róla, vagy mik a tetteinek a következményei.
Vedd úgy a dolgot, hogy te tovább akarsz lépni, és itt van rá az esély, hogy megtedd. Szingli lehetsz, és randizhatsz kedvedre. Annyi nőd lehet, amennyit akarsz. Ugyan a gyerekeidet csak kéthetente látod majd, és gyerektartást is kell majd fizetned, de legalább szabad leszel.
kerdezo, nyugodj meg eloszor is!nincs semmi baj!
probáld megzsarolni a szeretod, vagy ahogy írták visszaédesgetni magad, aztán torolni mindent.a feleségednek meg egy szot se, nehogy felboruljon a szép életetek.
az meg hogy elszakíthatná toled a gyerekekt undoríto dolog!
ja és legkozelebb épelméju szeretot szedjál ossze!hát komolyan micsoda undoríto nok vannak....pfff
remélem minden a legnagyobb rendben lesz veled kérdezo!megmarad a szép családod és mellette kefélhetsz kedvedre nyugodtan.aztán csak okosan:Dpuszika :)
#41 "# 37 :DDDDDD
Elgurult a gyógyszer?"
miért, mi rosszat írtam? xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!