Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 anonim ***** válasza:
59%
Viccesek vagytok. Beperli... :) egy sebzett, kellően agyas szerető ezt magasról leszarja. Még örül is ha tárgyalásokra járhat, legalább láthatja csórikámat...
2013. máj. 15. 10:12
 32/147 anonim ***** válasza:
4%
Kellően agyas...Nyilván épp ez jut eszembe a szeretőről. Nagyon intelligens lehet ezzel a hozzáállással.
2013. máj. 15. 10:14
 33/147 anonim ***** válasza:
33%

"még a munkahelyére is bemegy, mert olyan hisztérika (teljesen mindegy, hogy tényleg olyan típus-e a nejed, ettől megijednek a szeretők)"

Jó ötlet, de azzal egészítem ki, hogy azt mondanám a szeretőnek, hogy nekem is vannak róla meztelen képeim, amiket biztosan szívesen látnának a kollégái, barátai. Ha mocskosan akar játszani, te is játssz mocskosan.

Az itteni GYK unatkozó háziasszonyok meg hadd forrongjanak. :)

2013. máj. 15. 10:14
 34/147 anonim ***** válasza:
76%
tehet ilyet,van egy ismerősöm,aki csalódottságában fészbukra tett ki nyilvános közös képeket,aranyos címekkel meghintve,majd írt az asszonynak,és annak minden ismerősének,hogy nézzék meg alaposan a profilját,érdemes lenne. Hát volt olyan szép balhé belőle,hogy öröm volt nézni :D
2013. máj. 15. 10:15
 35/147 anonim ***** válasza:
81%

igazat adok az eddigi válaszolóknak. nem szép dolog szeretőt tartani, aztán meg sajnálkozni hogy rosszul sült el a dolog.

azt viszont nem egészen értem, hogy ha szereted a gyerekeid, akkor hogyan voltál képes ilyenre? hiszen ott van a tudat, hogy gyerekeid vannak.

és azt sem igazán értem, hogy miért ilyen fontosak a gyerekek, mert ha tényleg fontosak lennének akkor nem mentél volna bele ebbe az egészbe.

ilyenkor mit lehet tenni? hagyj magad mögött mindent és kezdj új életet. tiszta lappal már nem tudod, de legalább nem fogod bántani azokat, akik 17 évig ott voltak neked és számítottak rád.

2013. máj. 15. 10:16
 36/147 anonim ***** válasza:
0%
ejnye-bejnye...
2013. máj. 15. 10:17
 37/147 anonim ***** válasza:
30%

Ne itt erénycsőszködjetek már! Nem azt kérdezte, hogy helyes volt-e, amit csinált. Irreleváns, hogy ki mit gondolt a tette helyességéről.

Ha én megkérdezem, hogy "táncolás közben eltörtem a lábujjam, mit tegyek?" arra azt írjátok, hogy minek járok táncolni, úgy kell nekem?

2013. máj. 15. 10:18
 38/147 anonim ***** válasza:
83%

Hogy mi? Megcsalod a nődet, kivágod a szeretődet (valószínűleg ő nem csak a dugipajtit látta benned), és még te sírsz, hogy tönkreteheti az életed?

no komment...

2013. máj. 15. 10:18
 39/147 anonim ***** válasza:
23%
28-as én felpontoztalak.
2013. máj. 15. 10:20
 40/147 anonim ***** válasza:
63%

# 37 :DDDDDDDDDDDD

Elgurult a gyógyszer?

2013. máj. 15. 10:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!