Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/147 A kérdező kommentje:
Ha a feleségem megtudná ezt, biztos megpróbálna elszakítani a gyerekektől! Nem vagyok már belé szerelmes, de ő még igen! A gyerekek miatt sajnálkozom!
2013. máj. 15. 10:06
 22/147 A kérdező kommentje:

17 éve a feleségem és nem hülye...

Egyébként tényleg mondtam / írtam neki hogy "szeretlek", "imádlak", meg minden ilyen nyálas szöveget, de sosem gondoltam volna hogy ezzel fog visszaélni!

2013. máj. 15. 10:08
 23/147 anonim ***** válasza:
76%

Így jár, aki a tilosban járkál.

Ha van feleséged, foglalkozhattál volna vele is.

Amikor a szeretőddel szórakoztál, eszedbe sem jutott, hogy ebből baj is lehet? És ha asszonypajti megtudja, akár robbanthat is? Nagyon komoly érvek kellenek ahhoz, hogy a gyerekeket neked adják, és ne a feleségnek.

Máskor a fejeddel gondolkozz, és ne a farkaddal.

Simán megérdemelnéd, hogy boruljon a bili, de téged nem sajnállak. A gyerekeket és a feleséget igen, mert mindegyikbe belerúgtál akkor, amikor szeretőt tartottál.

Én kívánom, hogy ne küldje el, és te tanulj az esetből.

2013. máj. 15. 10:09
 24/147 anonim ***** válasza:
86%
Szeretővel közös kép? Nagyon okos lehetsz... amúgy meg aki szemét s*ggfej r*hadék, az így jár. Remélem mindent elmond a feleségednek és repülsz az utcára, utolsó mocsadék. SZÍVEM SZERINT LEKÖPNÉLEK! UNDORÍTÓ VAGY!
 25/147 anonim ***** válasza:
21%
Ciki. Olyan ügyetlen vagy, normális szeretőt kell választani! Megdugtad az elsőt aki szembejött? Nem hiszem el, hogy nem láttad, hogy ilyen, azért ez kiszámítható! Most már csak azt teheted, hogy próbálsz fogást találni rajta. Pl mondd meg neki, hogy ha te lebuksz, a nejed őt fogja megtépni, még a munkahelyére is bemegy, mert olyan hisztérika (teljesen mindegy, hogy tényleg olyan típus-e a nejed, ettől megijednek a szeretők) vagy ha tudsz valami titkáról, azzal zsarolhatod. Vagy próbálj az érzéseire hatni, bár ezzel csak esetlenebbnek fogsz tűnni, azt meg a nők kihasználják. Inkább keress fogást rajta, azt mondom! Hasonló helyzetben, ha a szeretőm így viselkedne, én találnék fogást rajta. Igaz én nő vagyok, eleve rafkós. De legközelebb okosan válassz, mielőtt valakivel belebonyolódsz, ismerd meg, kerüld a ragadós-érzelgős nőket, azok bolondok! (Bocs hölgytársaim, de hát így van. :))
 26/147 anonim ***** válasza:
79%

"A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek."

"Ha a feleségem megtudná ezt, biztos megpróbálna elszakítani a gyerekektől!"

Te aztán értesz a nőkhöz, tudsz válogatni! :O

27/147 anonim ***** válasza:
35%

Mondd meg neki, hogy az aduászok nem annyira ászok.

A kép ami téged ábrázol, abba van beleszólásod (jogilag!) hogy ki kaphatja meg, ki láthatja. Ha kifejezetten megtiltod neki, és ő mégis elküldi, akkor az

"Képmással való visszaélés", és egy kis gumibotos seggbeb@szásra számíthat az igazságszolgáltatás részéről.

A levél az meg mégdurvább: Van olyan, hogy LEVÉLTITOK. A PTK egy kicsit engedékenyen fogalmazza meg hogy mi számít levéltitoknak, de az én értelmezésem szerint ha a magánjellegű levelet -vagy másolatát- elküldi/tudomására hozza a feleségednek, akkor a levéltitokra vonatkozó tilalmat is megsérti, azért is jár a bünti.

Mondd neki, hogy ha nem viselkedik EMBERHEZ méltó módon, akkor bepereled és fizethet egy valag pénzt.

28/147 anonim ***** válasza:
69%
azon ne agyalj, hogy válás esetén kinél helyezik el a gyerekeket, mert nem érdemes... alapból vesztettél. Inkább azon, hogy ne tiltsák el őket tőled...
2013. máj. 15. 10:11
 29/147 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, szánalmas vagy...igazi gerinctelen, gyáva féreg. Már bocsi.
2013. máj. 15. 10:11
 30/147 anonim ***** válasza:
24%
Ja és ugord át az "undorító vagy" "megérdemled" stb hozzászólásokat! Ne olvass bele! Az esetek 99%-ban olyanok írják, akiknek nem hogy 10, de 5 éves kapcsolatuk se volt még, és/vagy csúnyán megcsalták már őket és rajtad vezetik le a feszkót.
2013. máj. 15. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!