Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
17 éve a feleségem és nem hülye...
Egyébként tényleg mondtam / írtam neki hogy "szeretlek", "imádlak", meg minden ilyen nyálas szöveget, de sosem gondoltam volna hogy ezzel fog visszaélni!
Így jár, aki a tilosban járkál.
Ha van feleséged, foglalkozhattál volna vele is.
Amikor a szeretőddel szórakoztál, eszedbe sem jutott, hogy ebből baj is lehet? És ha asszonypajti megtudja, akár robbanthat is? Nagyon komoly érvek kellenek ahhoz, hogy a gyerekeket neked adják, és ne a feleségnek.
Máskor a fejeddel gondolkozz, és ne a farkaddal.
Simán megérdemelnéd, hogy boruljon a bili, de téged nem sajnállak. A gyerekeket és a feleséget igen, mert mindegyikbe belerúgtál akkor, amikor szeretőt tartottál.
Én kívánom, hogy ne küldje el, és te tanulj az esetből.
"A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek."
"Ha a feleségem megtudná ezt, biztos megpróbálna elszakítani a gyerekektől!"
Te aztán értesz a nőkhöz, tudsz válogatni! :O
Mondd meg neki, hogy az aduászok nem annyira ászok.
A kép ami téged ábrázol, abba van beleszólásod (jogilag!) hogy ki kaphatja meg, ki láthatja. Ha kifejezetten megtiltod neki, és ő mégis elküldi, akkor az
"Képmással való visszaélés", és egy kis gumibotos seggbeb@szásra számíthat az igazságszolgáltatás részéről.
A levél az meg mégdurvább: Van olyan, hogy LEVÉLTITOK. A PTK egy kicsit engedékenyen fogalmazza meg hogy mi számít levéltitoknak, de az én értelmezésem szerint ha a magánjellegű levelet -vagy másolatát- elküldi/tudomására hozza a feleségednek, akkor a levéltitokra vonatkozó tilalmat is megsérti, azért is jár a bünti.
Mondd neki, hogy ha nem viselkedik EMBERHEZ méltó módon, akkor bepereled és fizethet egy valag pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!