Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
Hát öregem ezt megszívtad. Sokmindent nem tehetsz. A legjobban még is akkor járnál, ha szépen nyugisan leülnél az asszony pajtással és megpróbálnád megbeszélni vele. Különben ki tudja meddig, kísérteni fog a dolog.
Hirtelen eszembe jutott egy fimrészlet. Már nem emlékszem miben láttam, de valahogy így zajlott a párbeszéd:
"De hisz maga Francia, megérthetné, hogy van szeretőm?!"
"Azt megértem, hogy van szeretője. De azt, hogy le is bukik... azt nem!"
Hajajj.. Ha kellően elszánt és okos, akkor megjáratja veled a poklot. Készült fel a látogatására is...
Azért nézz magadba, mit ígértél ennek a "szeretőnek", hogy megdughasd? Válást? Közös életet? Ok nélkül van felháborodva a kis ribanc?
Az meg alap, hogy ha már a családodat elárulva tilosban dugsz, akkor közös képeket nem készítesz. -itt nem a klasszikus szerető státusz volt, én úgy érzem...
Most nála van az aduász, mert húzhatja a fejedet. Lehet meg is zsarol. Szexért vagy pénzért... ki tudja. Aztán elmúlik a varázsa a sakkban tartásnak, és mennek a képek.
Nem sajnállak, én átéltem. Igaz ráment az egészségem és a családom, de túl vagyok rajta. De magamat sem sajnáltam. Mindenki azt kapja, ami jár neki.
Erre már csak kétségbeesett lépéseket lehet tenni. Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor találkoznék a szeretővel, visszaédesgetném magam, és amikor alszik, akkor megpróbálnék minden bizonyítékot megsemmisíteni a gépén és akárhol, ahol tárolhat ilyet. A következő az lenne, hogy megfenyegetném, hogy ha a személyiségi jogaimat sértő képeket és egyebeket elküld másnak, akkor többet fog bíróságra járni, mint WC-re.
Ha a képről nem lehetne egyértelműen megállapítani, hogy mikor készültek, akkor megpróbálnám letagadni az asszony előtt: azt mondanám, hogy ezek régi képek és a nő még mindig szerelmes belém, és így akar visszakapni.
Higgadtan át kell gondolni, melyik lépés is lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!