Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 anonim ***** válasza:
17%
Köszi 42 -es.
2013. máj. 15. 10:21
 42/147 anonim ***** válasza:
64%

K.urvára erőltetett a hasonlatod... :)

Ha családos ember tilosban b*aszik, az sok embernek nem fér bele...

43/147 anonim ***** válasza:
68%

Remelem elkuldi!

A felesegednek meg remeljuk lesz annyi esze, hogy kidob az utcara mint macskat sz@rni, sot a gyerekeidet is eltiltja!

44/147 anonim ***** válasza:
87%

Most lehet, hogy olyan lepontozást kapok amilyet a GYK még nem látott, de azért, hogy lehet valaki ilyen undorító...hogy PL: ahogy azt egy válaszoló írta: majd kibeszéli magát a bíróság előtt, hogy majd kibújik a szar alól ( elnézést ha ilyen közvetlenül beszélek )...és a feleséged majd eléldegél több mint valószínű egy életen át, a tudat alatt, hogy egy álompár vagytok gyönyörű gyerekekkel amíg a halál el nem választ, közben meg másnak a lyukát tömöd..milyen praktikus.

Ehez azért kell jellem...legalább felvállalnád magad és elmondanád a nejednek, hogy wer wie was.

na mindegy..

45/147 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis a 41-esnek köszönöm! Én is felpontozlak téged.
 46/147 anonim ***** válasza:
17%
Igen és a sok embernek épp semmi köze hozzá, helló. :) Ez szex, a szexuális életemhez pedig annak van köze, akivel csinálom.
2013. máj. 15. 10:22
 47/147 anonim ***** válasza:
18%

46-os, nem pontozlak le személy szerint. Intelligens formában próbáltad közölni a nézeteidet.

De azért gondolj már bele..! Egy férfi soha sem a "semmiért" csalja meg a feleségét. Ott komoly okok/hiányosságok vannak a nő részéről (is)!!!

LÁTSZIK, HOGY NŐ VAGY.

2013. máj. 15. 10:23
 48/147 anonim ***** válasza:
57%
Azért kiváncsi lennék, hogyan is történt ez az egész? Volt feleség, gyerek, te meg szépen elkezdtél egy ujabb növel egy kapcsolatot. Mit tudott erröl a feleséged? Mondtad neki? Megbeszéltétek, hogy ö már nem kell neked, csak a gyerekek miatt együttmaradtok? Vagy: szeretlek drága feleségem, csak tuloráznom kell? Mivel széditetted az uj csajt? Jajj de szeretlek, csak egyelöre nem válhatok el, mert ......? Gyakorlatilag mindkét nöt jol átcseszted. Mégis mit vársz? Te mit tennél a helyükben? Tényleg nem értem, miért nem volt annyi eszed, ha már egyszer félre akartál ......i, miért nem inkább prostihoz mentél? Fizetsz, dugsz, elköszönsz.
2013. máj. 15. 10:23
 49/147 anonim ***** válasza:
17%

Jól felkorbácsoltad az indulatokat, kérdező..

"Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?"

99,99999999%-ban bosszút áll. Extrém intelligens nő az -talán - nem.

Elmondanám a feleségnek: volt egy félrelépésem. Megbántam (ami valószínű). És a bosszúálló némbernek a pofájába vágnám: a feleségem nem kíváncsi a bosszújára, mert megegyeztünk, hogy nem foglalkozunk bosszúálló, elhasznált szexpartnerekkel.

Szerintem ez az egyetlen, ami esélyt ad, hogy megmaradjatok a családban együtt. Nehéz lesz, de mégis.

2013. máj. 15. 10:30
 50/147 anonim ***** válasza:
12%
Fogalmatok sincs, hogy miért csalta meg (ezer meg egy oka lehet), de igazából kvára nincs is hozzá senkinek semmi köze. Nem az volt a kérés, hogy ítélkezzünk felette, hanem hogy mire képes egy elhagyott szerető. Amúgy meg valaki azt írta, hogy hogy tehetett ilyen, hiszen van gyereke. Wtf? Azért, mert van gyereke, már nem is feküdhet le más nővel, csak a gyerekei anyjával, vagy mi?!
2013. máj. 15. 10:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!