Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
K.urvára erőltetett a hasonlatod... :)
Ha családos ember tilosban b*aszik, az sok embernek nem fér bele...
Remelem elkuldi!
A felesegednek meg remeljuk lesz annyi esze, hogy kidob az utcara mint macskat sz@rni, sot a gyerekeidet is eltiltja!
Most lehet, hogy olyan lepontozást kapok amilyet a GYK még nem látott, de azért, hogy lehet valaki ilyen undorító...hogy PL: ahogy azt egy válaszoló írta: majd kibeszéli magát a bíróság előtt, hogy majd kibújik a szar alól ( elnézést ha ilyen közvetlenül beszélek )...és a feleséged majd eléldegél több mint valószínű egy életen át, a tudat alatt, hogy egy álompár vagytok gyönyörű gyerekekkel amíg a halál el nem választ, közben meg másnak a lyukát tömöd..milyen praktikus.
Ehez azért kell jellem...legalább felvállalnád magad és elmondanád a nejednek, hogy wer wie was.
na mindegy..
46-os, nem pontozlak le személy szerint. Intelligens formában próbáltad közölni a nézeteidet.
De azért gondolj már bele..! Egy férfi soha sem a "semmiért" csalja meg a feleségét. Ott komoly okok/hiányosságok vannak a nő részéről (is)!!!
LÁTSZIK, HOGY NŐ VAGY.
Jól felkorbácsoltad az indulatokat, kérdező..
"Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?"
99,99999999%-ban bosszút áll. Extrém intelligens nő az -talán - nem.
Elmondanám a feleségnek: volt egy félrelépésem. Megbántam (ami valószínű). És a bosszúálló némbernek a pofájába vágnám: a feleségem nem kíváncsi a bosszújára, mert megegyeztünk, hogy nem foglalkozunk bosszúálló, elhasznált szexpartnerekkel.
Szerintem ez az egyetlen, ami esélyt ad, hogy megmaradjatok a családban együtt. Nehéz lesz, de mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!