Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan lányt, aki korábban pszichológus segítségére szorult?
Figyelj, ez senkinek nincs a homlokára írva, meg ezzel az ember nem szokott dicsekedni. (saját tapasztalat, én is jártam jó ideig, de mondjuk nekem van barátom, szóval ez tárgytalan ebből a szempontból :D )
SZerintem ne ez alapján válassz magadnak barátnőt, ismerkedj, és találhatsz egy nagyon kedves, empatikus lányt anélkül is, hogy neki is ilyen jellegű problémái lettek volna. Mellesleg ez az "egy cipőben járunk" dolog sokszor nem szerencsés, mert ez egy ilyen vak vezet világtalant effektust hoz létre, szerintem jobban járnál egy egészséges, de nagyon toleráns és magas érzelmi intelligenciával rendelkező lánnyal, aki segít neked a problémád leküzdésével . De persze ez csak egy jó tanács. :))
Egyet értek az előttem szólóval! Én is járok pár hete pszichológushoz, de egyébként mindenkinek van valami lelki dolga, amiért elmehetne... Szóval nyugi!
# 3/4 voltam
szia. én például, még most is járnom kell... de ha érdekel majd elmesélem miért.
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!