Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.
Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?
2013. máj. 15. 09:47
61/147 anonim válasza:
Hát most megkaptad. Válás után költözhetsz hozzá :)
62/147 A kérdező kommentje:
De nem akarok elválni!
2013. máj. 15. 10:39
63/147 anonim válasza:
# 59
Másik válaszra írtam ezt, csak azóta törölték :)
F*szjancsi kiakadt, mert lepontozták :DDDD
64/147 anonim válasza:
Szerintem itt már a kutyát sem érdekli, mit akarsz. Hosszú cici következik :))
65/147 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy megérdemli, az magyarázza már el, hogy kinek jó az, ha emiatt szétmegy a család!!!! A nőnek, aki egyedül marad x gyerekkel? Sose talál pasit 40 körül, aki elfogadná több gyerekkel. Anyagilag tönkremegy. A gyerekeknek? Két hetente egy-két napra láthatják az apjukat. A pasinak? Anyagilag tönkremegy, a gyerekeit alig látja. Az exszeretőnek? Pár napig büszke lesz a bosszújára. Megéri? Tényleg ennek drukkoltok? Bennetek annyi jó érzés sincs, mint abban, aki félredug...
66/147 anonim válasza:
Ott rontottad el, hogy a barátnőt érzelmekkel hitegetted. Amikor nem jött össze mégsem, dobtad. Szerinted egy szerelmes nő arra mit reagál, ha használják, aztán eldobják? Bosszút akar majd állni mindenáron. És meg is teszi.
67/147 anonim válasza:
előbb kellett volna gondolkozni
68/147 anonim válasza:
61-es kommentre: Kinek mondtál most meg mit?
70/147 anonim válasza:
66.
Őszintén szólva senkinek, de legalább a kérdezőnek nem kell egy életen át a sarokban kuporognia és a feleségnek legalább egy tiszta képe lesz a férjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!