Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
 101/147 anonim ***** válasza:
84%

Meg van a lehetőség, hogy elküldi a fényképeket a feleségednek. Bár nem értem, hogy gondoltad ezt a "feleség mellett barátnő" dolgot.

Bennem az olvasottak alapján felmerült egy kérdés. A nő tudott róla, hogy házas vagy?

2013. máj. 15. 13:39
 102/147 anonim ***** válasza:
89%

Tesz ilyet egy csalódott nő?

hajaj,Te nem tudod a nők mire képesek...

Csak az a baj, hogy ezzel a nő a feleségednek okoz ezzel fájdalmat.

Bizony tesz, még azt is hazudhatja,hogy terhes,sőt, még egy idegen gyereket is odavihet, hogy a tiéd!

Nem kitaláltam, a férjem volt szeretője csinálta ezt:(

Nem olvastam a többi hozzászólást,de mindjárt megteszem....

2013. máj. 15. 14:12
 103/147 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 73%-os, aki több keserű hozzászólást is megírt!

Neked nagyon rossz tapasztalataid lehetnek az életről, amiért ennyire negatív és keserű vagy. Bizonyára több megcsaláson estél keresztül, és te is folyamatosan félrelépsz. Ez egy hamis boldogság, ami sosem lehet igazán a tied. Az ember pedig szereti, ha van valamije, például egy szerető házastárs szerelme és hűsége. Igaz, a szerelem egy idő után átalakul meleg szeretetté, még melegebb lesz, mint a forró szerelem. A hűség pedig elhatározás kérdése, és azé, hogy mit teszek a saját párkapcsolatomért?

A férjemmel jó ideje együtt vagyunk már. Ismerjük egymást, és tudjuk, hogy egymáshoz tartozunk. Nem égtünk ki abban, hogy előtte évekig folyamatosan cserélgettük a szexuális partnereinket, hanem egymással éltük meg a különféle tapasztalatokat. Így nem is vágyunk arra, hogy megint és megint másokkal feküdjünk le, kizárólag egymással élünk nemi életet. Mert hűséget fogadtunk egymásnak, és azt, hogy jóban, rosszban. Eddig sikerült megtartani, és ezen is dolgozunk.

A fene fog szeretőt tartani, idegeskedni a lebukás veszélye miatt, egymástól és a gyerekektől elvenni szabadidőt és pénzt, aztán újabb hazugságokat kitalálni.

De ezért tenni is kell, egymással foglalkozni.

Akinek rossz a házassága, próbálja megjavítani. Ha a másik fél nagyon nem partner, akkor is inkább a válás a gerinces és tisztességes megoldás, mint a félrelépés.

Hogy is volt a mondás a kérdés elején? "a gyenge férfinek szeretője van, az erősnek családja".

Ha a kérdező férfi erős lett volna, akkor nem kerülne veszélybe a családja. Ehelyett gyenge jellem volt, és ennek fogja meginni a levét valószínűleg.

2013. máj. 15. 14:34
 104/147 anonim ***** válasza:
90%

Sokan nem értik a problémát: önmagában az nem baj, hogy már nem vágyik a feleségére, nem szereti őt, vagy valamit nem kap meg tőle. Ez megesik sajnos, benne van a pakliban. A probléma az, hogy ezt nem próbálja megbeszélni a feleségével. Pl tegyük fel, hogy a párja nem akar vele annyiszor lefeküdni. Miért nem lehet akkor megmondani neki, hogy drágám, nekem több együttlétre lenne szükségem? Aztán akkor vagy a nő változtat, és lefekszik vele többször, vagy ha nem, akkor megbeszélni szépen, hogy ez így nem jó együtt, és elválni?

Ha a feleségétől nem kap elég szexet, nem szereti már, viszont van egy nő, akivel többször lehet hemperegni, és vonzóbb, stb, akkor igazából mi szüksége a feleségére? El kell ilyenkor válni és kész, legalább mindenki tudja merre hány méter. Igen, vannak nyílt kapcsolatok meg házasságok, aminek én nem vagyok híve, de azt mondom, ha mindkét fél partner benne, és mindketten tudják és elfogadják, akkor korrekt. Viszont egyáltalán nem tisztességes a másik háta mögött félrek.úrogatni....

A gyerekek fontosak? Ugyan már. Akkor nem jutott eszedbe, hogy tönkremehet a házasságod és elveszik tőled a gyerekeket, mikor bedugtad a farkad a másik nőbe? Komolyan azt hitted nem lesz következménye? És még fotózkodtatok is. Ez után nem tudom, mit vártál.. Nem csak hogy gerinctelen vagy, de még jó hü.lye is.

A gyerekek pedig megérzik, ha a két szülő között feszült a légkör. Van olyan barátnőm, akit egyedül neveli az anyja, és teljesen kiegyensúlyozott, normális ember, és van olyan akiknél állandóan a veszekedés megy otthon, szegény lány komolyan lelki sérült.

2013. máj. 15. 14:41
 105/147 anonim ***** válasza:
92%
Igen egyszerű a férfiak hozzáállása ilyenkor: kell az új, izgalmas nő, de a megszokott életemhez is ragaszkodom. Most aztán van félnivalója: a közös életnek vége, mindenki megy a dolgára. Nincs több kész étel otthon, vagy takarítás, mindent csinálhat a férfi. A közös ingatlant el kell adni, és osztozni a pénzen, vagyontárgyakon. A gyerekeknél láthatást állapítanak meg, a gyerektartás összege 2 gyereknél pedig nem fix összeg esetén 40-50%, keresettől függetlenül. Ez még egy vagyonosabb ember esetében is rengeteg, hát még egy szegényebb esetében. Gyakorlatilag néhány dugás miatt a férfi élete összeomlik. Nem csoda, hogy rengeteg elvált férfi lesz hajléktalan válás után. Azt mindenki lelkiismeretére bízom, hogy megérdemelte -e.
2013. máj. 15. 14:56
 106/147 anonim ***** válasza:
88%
Ezt nem értem amúgy: a másik nőn is ugyanolyan luk van, már bocsánat, miért lenne már jobb? Én se vágyok más farkakra, ha a pasimé jó :D
2013. máj. 15. 15:04
 107/147 anonim ***** válasza:
90%

17 éve házasok vagytok, gondolom már a gyerekeid se öt évesek.

Kiskamaszok lehetnek, gondolom 15 év +/- egy pár.

Nem kell őket tőled eltiltani. Látni fogják, hogy Apu farka félrehordott, ezért elválnak Anyuval. Anyu sír, áll a bál, jeleneteket rendez a szeretőd a ház előtt, stb. Megy majd a hercehurca a váláskor: gyerektartás, ki marad a lakásban, ki kinek fizet, ki mit kap a közös háztartásból. Nekik lesz nehéz egy keresetből egy szülővel felnevelkedni.

Te max. addig láthatod a gyerekeid, amíg nem borul az a bizonyos bili. Onnantól a gyerekeid GYŰLÖLNI FOGNAK. Láthatási jog ide, gyerektartás oda: nem akarnak majd látni. Erőltetheted a dolgot, de nem érdemes.

Lehet, hogy a házasságod már megette a fene. De te elvesztetted most a gyerekeket is, visszavonhatatlanul. ŐK nem fognak neked soha megbocsájtani. Egy válást te se tudsz visszacsinálni vagy kijavítani, és mégiscsak te léptél félre...

....apropó rafkós szeretők: tedd össze a két kezed, ha csak egyfelé fogsz gyerektartást fizetni. Ha volt előjele, hogy szakítani akarsz, és a nő meg akar fogni, lehet, hogy már rég terhes, csak te még nem tudsz róla. Ő meg már nem tudja elvetetni.

Lehet, hogy ez az aduász, ami nála van. :D

Egy genetikai vizsgálat eredményét meg ku.rva nehéz kimagyarázni.

2013. máj. 15. 15:09
 108/147 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a kérdező fickó már összefosta magát a felvázolt lehetőségektől :)))
2013. máj. 15. 15:22
 109/147 anonim ***** válasza:
87%
Enyém a 100-as jubilleum :D
2013. máj. 15. 15:24
 110/147 anonim ***** válasza:
23%
- és a leghasznosabb válasz, 110-es:))))))
2013. máj. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!