Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. A szerető azzal fenyeget, hogy elküldi a közös képeket a feleségemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a szeretőmmel. Most nagyon mérges, remélem később lehiggad.

Tényleg elküldheti a feleségemnek a képeket? Tesz ilyet egy szerelmi csalódott nő?

2013. máj. 15. 09:47
 131/147 anonim ***** válasza:
88%

tudod mi a legnagyobb büntetésed?

hogy ártatlanságra vagy ítélve.

Mindig eszebe fog jutni a dolog, valahányszor a gyereked rád mosolyog. És nem mondhatod el senkinek...

2013. máj. 22. 08:11
 132/147 anonim ***** válasza:
60%
(re#130 ma 07:35 bár nem ide tartozik, de akkor már elmondom Neked 130-as: a régiek, az egyházatyák a lelkiismeretet szinonimaként használták Istenre.. és nagyon mély bölcsesség van a mélyén, elég,ha a kifejezésen gondolkodunk: lelki-ismeret, lélek ismeret. Mindig jelen van, a csendben szólna is... Mesterien el tudja hallgattatni az önző ego: akár az egész lelket letagadja, csak nem kelljen megismerni)
2013. máj. 22. 09:39
 133/147 anonim ***** válasza:
75%
és igen! Egyszerüen hihetetlen hogy az ilyen szemétládákat mint te nem "bünteti" isten. Nem hiszek istenben, de én is ugy vagyok vele mint ahogy elöttem irták. Remélem megbünhödsz ezért.Nem most, nem holnap, de majd idővel. Undorito és gusztustalan személy vagy. A szeretöd meg szerelmes beléd, de hidd el nem lesz ez sokáig igy. ;) Egy hazug és embertelen ficko vagy, remélem mindig eszedbe fog jutni hogy a saját gyerekeidnek a szemébe HAZUDTÁL! és h egy nő aki összeköttötte veled az életét, bizik benned, igy át*sztál ;) undorito vagy!
2013. máj. 22. 13:45
 134/147 anonim ***** válasza:
80%

Én csak azt nem értem, hogy egy felnőtt embernek miért nincs annyi esze, hogy a szeretőjével nem csinál semmilyen közös fotót...effektíve még te gyártottál neki bizonyítékokat. Ennyi erővel kézen fogva is sétálgathattatok volna a házatok előtt, vagy pl facebookra is feltehettétek volna a képeket....

Azért én kíváncsi lennék, hogy hogyan alakult ez a helyzet, kérdező, révén, hogy jó pár nap eltelt már.

(és még sokan képesek azt mondani, hogy a fiatalok nem gondolkodnak meg felelőtlenek....)

2013. jún. 3. 14:34
 135/147 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy ahelyett, hogy a feleségeddel megpróbáltad volna a problémákat megbeszélni, vagy ha ezt megtetted/próbáltad és nem ment, utána korrekten, tisztességesen lezárni ezt a házasságot, te félrek*rtál, az nagyon gáz. Az első esetben,mégha a válás miatt egy ideig feszült is lett volna a viszony a feleséged és közted, de egy idő után az ember továbblép és neki és lett volna esélye megtalálni a boldogságot egy normális férfi mellett, meg te is nőzhettél volna büntetlenül, ráadásul akár egy idő után baráti viszony is kialakulhatna köztetek, tehát normálisan tudtátok volna a gyerekkérdést (láthatás,anyagi költségek stb) kezelni. Ez az egyik. A másik,hogy akkor talán emberszámba vennélek, ha legalább fel mernéd vállalni azt amit tettél,oda mernél állni és bocsánatot tudnál kérni a családodtól a tettedért, de te ehelyett gyáva féreg módon csak azon aggódtál, hogy a te életeddel mi lett volna,ha a szeretőd beköp a feleségednek. Hibázik az ember persze, néha nagyon nagyon. De azt nem tudom felnőtt, értelmes embernek tekinteni,aki nem meri vállalni a tetteiért a felelősséget és sunnyog,ettől rosszabb fajta nincsen.Te megúsztad ezt a kalandod ezek szerint és élsz egy pocsék házasságban inkább,minthogy merj lépni.Nem baj,majd találsz másik szeretőt,és minden jó lesz...nyomorult...Remélem a sors keményen megbüntet majd.
2013. jún. 11. 20:31
 136/147 anonim ***** válasza:
75%
Előző voltam...Írták páran, hogy nem értenek egyet a válással,mert azzal tönkremegy a gyerekek élete, anyagilag se lesz jó senkinek stb. 1. Sokkal többet ártasz a feleségednek meg a gyerekeknek is,ha ezek után együtt maradtok. 2. az anyagi kérdést meg sztem a gyerekek érdekében megtudnátok beszélni...3. azt mondtad,hogy ha lebuknál ezzel, a feleséged nem engedné,hogy lásd a gyerekeket. egy ideig lehet,de egy idő után biztos lehiggadna ezügyben is az érdekükben.
2013. jún. 11. 20:34
 137/147 anonim ***** válasza:
100%
élsz-e még, kérdező
2013. jún. 11. 20:38
 138/147 anonim ***** válasza:
74%
Remélem a felesége a szeretővel karöltve jól összeverte.
2013. jún. 11. 21:26
 139/147 anonim ***** válasza:
77%
vagy összejött a feleség meg a szerető :)
2013. jún. 11. 21:32
 140/147 anonim ***** válasza:
89%
Jesszus....akárhányszor ilyen posztokat találok a neten, egyre biztosabb vagyok abban, hogy el kéne vonulnom remetének, annyira undorítóak az emberek!XDXD
2013. jún. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!