Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
1319-es:"dühbe gurulsz"
Én?
"nem létező"
Sose nem...?
"hallottam már a 'parfőm' kifejezést"
S a nélköl-t még nem ösmerted...?
#1320: Hát, lehet.:)
De sem a hazugság, sem a 'csalóság' nem bizonyosodott be vele kapcsolatban. Ő ugyanis nem csalt meg senkit, és lehet, hogy nem is hazudott. Lehet, hogy mondta a nőnek, hogy 'én szeretem a búvárruhát, gyere, legyünk egy pár'! És láthatóan: be is tartotta, amit mondott, hiszen ha nem élnének már együtt, arról tudnánk:):):)
"Ezt honnan veszed? Vagy "csak" a rosszindulat mondatja veled...?"
Rosszindulatú itt csak egy ember van, a kérdés kiírója.
Ha dolgozott volna bármit is külföldön hősünk, akkor te lettél volna az első, aki a védelmében előadod.
Ezzel szemben csak annyira futotta tőled az ilyen irányú első kérdésünkre, hogy "itthoni jól fizető állását adta fel", vagyis ezt a "hatalmas" áldozatot is képes volt meghozni később az ő szemében hálátlanná lett nejéért.
Következő ilyen irányú kérdésünkre is csak annyit voltál képes benyögni, hogy "kitalálhatnék bármit, de nem akarok", vagyis mivel nem dolgozott, ki kéne találnod valamit, de lusta vagy.
Vagyis hősünk képes volt feladni itthoni állami hivatalnoki "nyugdíjas" állását, csak azért, hogy OTT legyen, ahol a fiatalasszony, hogy továbbra is kontroll alatt tudja tartani.
Szegény nő valószínűleg az egyetlen menekülési útvonalnak hitte a külszolgálatot, ami végül is be is jött neki. Talán nem úgy, ahogyan számította, mert talán arra gondolt, hogy zsarnok férje oda nem fogja követni. Pedig követte és így tette jól, mert végül ezzel adta a kezébe a kulcsot a házasság felbontásához.
Úgyhogy jól tetted, hogy feladtad az itthoni "jól fizető" hivatalnoki állásodat és a nejeddel tartottál külföldre, mert így legalább kiírhattál róla egy kérdést a gyakorira! Te bohóc.
1323-as:"Ő ugyanis nem csalt meg senkit"
Á, nem, "csak" a felebarátját.
"nem is hazudott"
Azt, hogy csinálod, miközben csalsz...?
#1324 Ha hazudni akarnók, miből tartana ugyan kitanálni vmi munkát, amit végzett? De nincs rá szükség. Dolgozott tisztességgel.
"képes volt feladni itthoni állami hivatalnoki "nyugdíjas" állását"
Igen, ez szokott történni, ha egy házastárs külszolgálatot nyer...
1322: Az hagyján, hogy én nem ösmertem a 'nélköl'-t, de az etimológiai szótár, a wikipédia, és a neten hirtelen fellelhető egyéb szótárak sem ismerik.:) A neten szerepel, de inkább elütésnek tűnnek, mint létező, régies alaknak. (SCHNEIDER Váltóérintős kapcsoló , fehér burkolattal . keret nélköl, süllyesztett , kék jelzőfénnyel , 10A ( SDN1520121 )
De engem nem zavarnak ezek az általad 'csinált' szavak, ez az legkisebb baj veled.:) Elfogadom, hogy kompenzálsz. ( és csendben tovább gondolom, hogy mit is kell neked itt kompenzálnod, ha nem te vagy a férj.:):):))
Látod, az a bibi, hogy az ember el akar rejteni valamit és még azzal is lebukik- pedig nem is lenne gyanús/feltűnő az a valami, ha nem akarná elrejteni.:)
1324-es: "arra gondolt, hogy zsarnok férje oda nem fogja követni"
Nem gondolt ilyest'. Teljesen természetes volt a kicsikének, hogy férje véle tart. Nemcsak karácsonykor kévánta látni a kicsike a házastársát. S zsarnoknak sem gondolta.
Feneketlen gyűlöleted mondatja csupán mindezt véled, de mellélőttél - most is...
"Egy hazug csalóval szimpatizálsz 'hát..."
A hazug, csaló, szemfényvesztő itt te vagy.
Elvárod, hogy elítéljünk egy ismeretlen nőt, egy még csak nem is valós, csak általad vélt, de tényként tálalt házasságtörésért.
Miközben mi elítélés helyett próbáljuk kibogozni az okot, vagyis, hogy mi vezetett a házasság megromlásához és a váláshoz, eközben te lényegi információkat elsunnyogsz, nehogy megtudjuk a valódi okot, mert égne tőle a pökhendi arcod.
1324-es:"feladtad az itthoni >>jól fizető<< hivatalnoki állásodat és a nejeddel tartottál külföldre"
Ééén...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!