Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha a férjnek fix párja van a beteg felesége mellett?
A férj a felesége gondnoka, 3 kicsi gyerekük van, a baratnőnek szintén vannak gyerekei. A feleséget a szülei ápolják, mert nem szerették volna otthonba adni. A válás anyagi okokból még nem lenne túl jó döntés.
Ilyen esetben az emberek mennyire vetik meg a férjet és a párját?
Nem a család reakciója a kérdéses, mert családon belül mindent megbeszéltek, az viszont problémás lehet, hogy a gyerekeket az iskolában, óvodában mennyire fogják csúfolni, megszólni emiatt.
Mi történt a feleséggel?
A betegség előtt még jó viszonyban voltak?
Mikor jött képbe a harmadik fél?
A feleségnek több agyvérzése volt rövid időn belül.
Nem tud a barátnőről, mert már saját magáról sem tud.
A betegség előtt jó volt házasságuk. Mind a feleség mind a férj jóban volt a mostani barátnővel.
A feleséggel történtek után a barátnő segített a gyerekek körül, ténylegesen egy párt csak kb fél éve alkotnak.
Ha összeköltöznek és felvállalják a kapcsolatukat, akkor az valószínűleg el fog jutni az ovis szülők, iskolatárs szülők fülébe is és gondolom valamilyen szinten a gyerekeikébe is. Eddig is a barátnő vitte-hozta őket a sajátjaival együtt.
Hát én nem attól tartanék a leginkább hogy mit szólnak majd mások, inkább arra lennék kíváncsi hogy neked nincs ez miatt lelkiismeret furdalásod?
Mármint egy házasság jóban rosszban tart, és a te feleséged nem halt meg.
Nem érzed azt hogy neked is ki kellene venned a részed a gondozásából, és nem más puncik után szaladgálni?
Épp a napokban láttam egy férfit akinek a neje szülés közben került kritikus állapotba, a nő nem tud magáról, nyitva a szeme, de kb ennyi. A férfi bízik a csodában, keresi a megoldást. Támogatja a beteg feleségét.
Nem ez lenne a normális?
Nem megszólni akarlak ezzel, csak én képtelen lennék cserben hagyni a beteg páromat, főleg nem rövid időn belül.
Mert itt nem igen arról van szó, hogy a párod 10 éve ott fekszik egy helyben, mert akkor ez az iskolai kérdés már rég nem lenne aktuális ugye.
Szerintem nem elitelendo.
Mit vartok a ferjtol? Adja fel az eletet egy zoldseg miatt? Tudom eros kifejezes egy emberi lenyre, de a kiirtak alapjan nem funkcionál a feleseg, tehat kb csak vegetal.
En biztos nem bánnám ha a parom mas mellett lenbe boldog ha en konaban lennek vagy 024es apolasra szorulnek.
Feltetelezem az apuka neveli a 3 kozos gyermeket. Mellette hogy kene apolni a feleseget 024ben.?
Nem a férj vagyok.
4 éve történt az utolsó agyvérzés. A férj a munka mellett nem tudná még a feleségét is ápolni, így is 2 munkahelye van. Ilyen esetre az otthonban állapodtak meg, de a feleség szülei nem akarták, hogy oda kerüljön.
A gyerekek tudják, hogy él az anyukájuk, de a nagyszülők már nem szeretnék, ha ilyen állapotban látnák, ezért nem szokták látogatni. A férj és baratnő heti szinten járnak hozzájuk, ilyenkor ők vannak a feleséggel, a nagyszülők meg tudnak kicsit az unokákkal lenni.
Igen, a feleség szülei tudnak mindent és támogatóak. Ők a válásnak se lennének ellene, de azt nekik is be kellett látni, hogy anyagilag túl nagy bukás lenne, ami főleg őket terhelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!