Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves csaj is öregnek és elítélendő egy 18 éves mellett?
Írt itt ki valaki egy kérdést, hogy engednék-e a fiukat, aki 17 éves a 39 éves nőhöz költözni.
Barátom 18, én 26, és hozzám akar költözni érettségi után. Ez is elítélendő?
A 39-17 sem elítélendő, csak röhejes.
A 26-18 valamivel jobb, bár én is 26 éves vagyok és elképzelni nem tudom, mit ehetne egy korombeli lány egy 18 éves fiún. Nekem már a nálam 1-2 évvel fiatalabb fiúk is olyan komolytalannak tűnnek...
Senkivel nem kell foglalkozni, ha szeretitek egymást.
Én 27 vagyok, párom 23, volt, aki már erre is tette a megjegyzéseket, de pont le kell $zarni...
(Engem pl az idősebb pasik abszolút nem vonzanak.)
Elírtam, bocsánat: "Egy 26 éves csaj is öregnek számít, és elítélendő.."
Én se gondoltam volna, hogy beleszeretek nálam fiatalabba, még az 1 évnél fiatalabbat sem tudtam társként tekinteni, de neki sikerült elérnie.
A családja szeret, sőt, örülnek is hogy együtt vagyunk, motiválom a fiukat a tanulásra.
Ahogy olvastam az említett kérdést felmerült, hogy talán már én is öreg vagyok, és elítélendő ez is :/
Azert ez nem annyira durva. Nem mondom hogy eletreszolo lesz (bar ki tudja), de tobbeves komoly kapcsolat lehet belole.
Az a gond altalaban a nagy korkulonbseges kapcsolatokkal, hogy az idosebb mar megallapodni, csaladotalapitani akar, a fiatalabb meg meg nem akarja magat lekotni annyira. A biologia egy kicsit csal a ferfiak javara a korkulonbseg ugyeben, kicsit lehet idosebb, az meg mukodik, de ugyanaz a helyzet akkor is, ha a ferfi a joval idosebb.
Kerdes mi lesz belole ha eltart addig ugy 25 ev mulva, mikor a no mar 50 feletti oregasszony lesz, a ferfi meg 43 eves ereje teljeben levo ferfi.
Az a veszelye, hogy ha az idosebb lany lekoti magat, gyerekeket szul, tiz-tizenot ev mulva o mar nem lesz ellenfel egy ferfinal par evvel fiatalabb novel szemben. Ez a kockazat benne van a pakliban, de neked kell erezni, hogy mekkora az eselye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!