Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogyan tudtok kitartani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan tudtok kitartani egyetlen nő mellett, amikor ennyi jó csaj van?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet megállni, hogy ne szerezze meg őket az ember a farkára.
2015. dec. 18. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenki monogám. Csak van olyan értelmes ember aki ezt le tudja kommunikálni a barátnőjével és akkor hármasban meg lehet oldani.
2015. dec. 18. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
37%

Sehogy.

Pedig régen egy lúzer voltam. 14 éves korom óta csorgott a nyálam a nőkre, de csak 21 évesen vesztettem el. A barátnőm előtt is voltam két lánnyal, és barátnőmmel már nyár eleje óta vagyok együtt, aki elég szép.

De ennek ellenére már kb 6-7 lánnyal csókolóztam mióta vele vagyok és közülük 3-mal le is feküdtem.

Pedig mondom, kb. 18-19 évesen még sírtam hogy miért nem tudok nőt szerezni, meg azért imádkoztam, hogy jusson már nekem is valami. De mióta jut és mióta jó vagyok a nőknél, azóta nem bírok leállni valahogy.

Talán az elvesztegetett kamasz éveket próbálom így pótolni. (Amikor nem dugtam egy lánnyal sem, pedig sok kortársam igen.)

2015. dec. 18. 18:30
 3/12 anonim ***** válasza:
#2-es. Csak arra vigyázz Nehogy lebukj. Mert akkor meg az lesz, hogy lesznek nőid de férjnek nem kellesz majd.
2015. dec. 18. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Hogy férjnek kell-e az attól függ, milyen élete, egzisztenciája van. Elég jók-e ezek ahhoz, hogy az adott nőnek nyújtson minőségi ugrást a jelenlegi életéhez képest.
2015. dec. 18. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

3:

Nem egy kis faluban lakom, ahol ha egyszer elterjed hogy milyen vagyok, akkor onnantól "senkinek nem kellek". Mindig tudok új nőkkel megismerkedni különböző módokon, akik nem tudják milyen vagyok.

4:

Pontosan!

2015. dec. 18. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:

#5 Te retkes lotyó. :D

Mondjuk én nem tudnék így élni, de ahány ember, annyi életstílus.

2015. dec. 18. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm is mindig panaszkodott,hogy nincs nője,aztán meg mindet megcsalta.Az ilyen nem is érdemel nőt.
2015. dec. 18. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
És mitől lettél ilyen nagy pinabubus 2es? Én is csak csorgatom a nyálam, nemrég lettem 21 és mostmár én is el akarom kezdeni bepótolni
2015. dec. 18. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Mitől lett pinabubus? "azért imádkoztam"
2015. dec. 18. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:

7:

A való világban nem az számít, hogy mit érdemelsz, hanem hogy mit tudsz megszerezni magadnak.

Nőj fel és ne egy álomvilágban élj.

8:

Elkezdtem főleg angol nyelvű és kicsi részt magyar nyelvű PUA anyagokat olvasni az interneten. Persze ingyeneseket, tehát egyetlen fillért sem fizettem ezekért soha.

2015. dec. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!