Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire elítélendő, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő, ha a férjnek fix párja van a beteg felesége mellett?

Figyelt kérdés

A férj a felesége gondnoka, 3 kicsi gyerekük van, a baratnőnek szintén vannak gyerekei. A feleséget a szülei ápolják, mert nem szerették volna otthonba adni. A válás anyagi okokból még nem lenne túl jó döntés.

Ilyen esetben az emberek mennyire vetik meg a férjet és a párját?

Nem a család reakciója a kérdéses, mert családon belül mindent megbeszéltek, az viszont problémás lehet, hogy a gyerekeket az iskolában, óvodában mennyire fogják csúfolni, megszólni emiatt.

2023. máj. 5. 09:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%
Akkor mi itt a kérdés? Gondolom, te a barátnő vagy.
2023. máj. 5. 11:23
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha 4 éve kómában fekszik, miért csúfolná őket a többi gyerek az oviban?

Ez így nem igazán áll össze nekem.

2023. máj. 5. 11:26
 13/29 A kérdező kommentje:

Sajnos nem a legjobbak sem az osztályközösségek sem az ovi. Az egyik kislányt most azzal csúfolják az oviban, hogy az apja és az anyja azért válik el, mert ő olyan hülye. Erre az óvónő szerint az a legjobb megoldás, hogy nem kell odafigyelni arra amit a gyerekek egymás között beszélnek. A legmagyobbat 1 éve már betámadták, hogy neki zombi az anyja és ha valakihez hozzányúl, akkor ő is zombi lesz. Azóta pszichológushoz jár.

A tényleges összeköltözés csak nyáron lesz aktuális, de nem tudom mi lesz a következménye.

2023. máj. 5. 11:55
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

Jó, de ha ez már egy 4 éves sztori valóban. Hogy hogy nem csengett még le úgy mond?

Valahogy ezt így nem tudom elképzelni, hogy ezzel csúfolódnának.

2023. máj. 5. 11:57
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Es most par ovis velemenyetol felsz?
2023. máj. 5. 11:58
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Én nem ítélném el a helyzetet. A feleség sajnos már csak vegetál, a férjtől sem várhatják el hogy még évekig csak papír miatt elvegetáljon. Az új pár is besegít

Speciális helyzet ez, szerintem itt mindenki igyekszik korrektül hozzáállni. Én sem akarnám, hogy a férjem miattam ne kezdhessen új jövőt, ha én ilyen állapotban lennék.

2023. máj. 5. 12:11
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
De az anyagiak miatt miert lenne bukás?
2023. máj. 5. 12:45
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy nagyon speciális esete a "megcsalás"-nak. Sok szörnyülködőnek azonban úgy látom elkerülte a figyelmét, hogy az apuka 3 kicsi gyerekkel maradt magára. Tehát eltartani a családot, plusz egy élőhalott asszonyt, plusz róla gondoskodni, (gondolom fürdetés, pelenkázás, stb.). Hát nem tudom, hogy akik ilyen könnyen pálcát törtnek az apuka feje felett ezt hogy oldaná meg.

Én két gyerekkel maradtam egyedül, anyuka lelépett a legkisebb gyerekünkkel a két nagy maradt nálam. Hát piszok nehéz volt. Ha a mostani párom nem lett volna nem tudom mihez kezdek. úgyhogy én csak szurkolni tudok nektek, hogy az ilyen gyűlölködés ne árnyékolja be a kapcsolatotokat.

2023. máj. 5. 12:47
 19/29 anonim ***** válasza:
34%
Akkor én kimondom, ez haszonlesés, semmi más. A férj gerinctelen, sunnyog az új baratnővel, csak hogy maradjon a papír, és az anyagiak. Szörnyű ami történt a feleséggel, de a férjnek úgy tűnik a nehézségek közepedte azért csajozni sikerült. Kicsit akár vissza is foghatná magát, és a gyerekekkel is foglalkozhatna, mert talán nekik kicsivel nagyobb traumákat kell elszenvedni. Ismerek apát, akinek elhunyt hosszú betegség után a felesége, hosszú ideig nőre se tudott nézni. Oké, örökre nem akar a vegetáló feleség mellett lenni, ez is értehtő. De akkor sem gerices dolog a pénz miatt adni a szépet.
2023. máj. 5. 12:56
 20/29 anonim ***** válasza:
79%

Óvodában, iskolában rendkívüli szülői értekezlet!

És megmondani minden szülőnek, hogy üljön már le beszélgetni a gyerekével a betegségekről, fogyatékkal élők helyzetéről.

Most az X anyukája, jövő héten az Y-é is lehet beteg vagy balesetet szenvedhet.

Elég szomorú, hogy itt tartunk a 21.században, hogy gyerekek ezzel csúfolódnak.

A tanár és óvónő helyében írásban is jelezném a szülőnek, ha az ő gyereke ilyenekkel bántja a társát! Milyen felnőtt lesz ezekből a gyerekekből? 😭

2023. máj. 5. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!