Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Ha annyira dolgos és szorgalmas az exférj akkor miért nem arulod el mit dolgozott?"
Semmit. Feladta a "jól fizető" itthoni állását a hálátlan exneje külföldi karrierje kedvéért.
Nem volt férjurunk rákényszerülve, hogy dolgozzon.
Az asszonyka fizetése bőven fedezte a havi megélhetésüket.
Gyarapodáshoz és gyermektervezéshez már nem volt elég ugyan, dehát férjurunk felfogása szerint ez nem gond, hiszen, mint mondta "gazdagságban és szegénységben, sat...".
1299-es:"elhunyt"
Boldogan él...
1301-es:"Semmit"
Ezt honnan veszed? Vagy "csak" a rosszindulat mondatja veled...?
1303: Ó, hát ha él még, akkor a férj boldoggá, majd szentté avatására még sokat kell várnunk! ( halál+ 5 év, tudod.:) De hogy megérdemli, afelől semmi kétséged.)
1) De ha él még , akkor miért nem ő kérdezget itt?
2) Lehet, hogy azért, mert ő boldogan él és túllépett a búvárruhán?
3) De ha ő túllépett, akkor Te miért nem?
Jaj, ugye, mennyi kérdés van az életben???:) Van 'reájuk' válasz is?
( én közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50-hez, de az ennyire régies, maníros szövegek megfogalmazása kifejezetten nehezemre esik. És ez szerintem nem korfüggő. Én pl nem gondollak 50-nél idősebbnek, és úgy gondolom, hogy a férj is kb 10-15 évvel volt idősebb, mint a Kicsike. Egyértelműen úgy érzem, hogy ez a régies, általad kifinomultnak, különlegesnek érzett stílus egy felvett szerep, mert ezzel is a különlegességedet, magasabbrendűségedet, erkölcsi fölényedet hangsúlyozhatod. Viszont amikor leírod, hogy 'vok' , ilyenkor kibújik belőled a félművelt, de társaságban erősen kikupálódott ex focista. Ezért irritál a Mangalica is, mert az ő stílusa vélhetően laza ugyan, de nem máz rajta az intelligencia, hanem tényleg van neki. Szóval nem csak pénze és hája van, hanem státusza, humora, tudása és intelligenciája is. Ezért nehéz vele versenyezni.)
"Viszont amikor leírod, hogy 'vok' , ilyenkor kibújik belőled a félművelt, de társaságban erősen kikupálódott ex focista. Ezért irritál a Mangalica is, mert az ő stílusa vélhetően laza ugyan, de nem máz rajta az intelligencia, hanem tényleg van neki. Szóval nem csak pénze és hája van, hanem státusza, humora, tudása és intelligenciája is. Ezért nehéz vele versenyezni.)"
Ó, be szépen megfogalmaztad csóró exférjünket ennél jobban nem alázhattad volna meg. 😂
1306-os:"én közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50-hez, de az ennyire régies, maníros szövegek megfogalmazása kifejezetten nehezemre esik"
Nekem iq-ból megy minden nehézség nélköl...
1306-os:"férj is kb 10-15 évvel volt idősebb"
Gondolom, nem mondok újdonságot, ha elárulom, hogy (ez sem) tanált.
"erkölcsi fölényedet hangsúlyozhatod"
Amennyiben erkölcsileg fölényesb' házasságot nem törni, mint törni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!