Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#1307: Ugyan már! Sose lennék ilyen gonosz!:)
Én egyszerűen csak megittam egy pohár bort és hülyéket beszélek: azt képzelem, hogy az exférj és a kérdező olyan, mint dr Jekyll és mr Hyde.
1306-os:"nehéz vele versenyezni"
Tehát a kicsike versenyeztette őket...?
#1310: Jaj, ne okozz nekem csalódást, ne játszd túl a szerepedet! A 'tanál' nem passzol ide, túl népies az eddig nyomotthoz képest.:)A 'fölényesb' szintén nem az igazi, mert az előkelőnek tűnik, de ilyen szó nincs:itt nem esik ki a fokozásnál a mghz.
Szóval Te se törtél még házasságot, pont úgy, ahogyan a férj sem? Sok közös van bennetek.:)
Kedves Grízestészta, korban hozzád illik ez a "tisztes, őszes halánték" (ne adj' isten, seggig érő homlok...), de csak óvatosan, nehogy magasabb legyél a 165 centijénél! 😂
Ja, és basszus... Nem szereti a molett nőket, valaminő búvárruhára emlékezteti őtet...
1314-es: "túl népies"
Nekem ez nem problema.
"ilyen szó nincs"
Hogyne lett volna...
1314-es:"Te se törtél még házasságot, pont úgy, ahogyan a férj sem? Sok közös van bennetek"
Azért még vunk pármilljónyian, kik nem törtek házasságot. Te mán igen...?
Kérdező, olyan aranyos vagy! Komolyan úgy viselkedsz, mint egy 3 éves 'nagyfiút' játszó kisfiú.
(Van itt a szomszédban egy tündéri, tegnap is imádni valóan értekezett arról, hogy hogyan lesz a hó és ő miért szereti és hogy a kishuginak miért nem való a szánkózás.Szerinte azért, mert lány, szerintünk meg azért, mert még 2 hetes.) Na, monológ közben az apukája rákérdezett, hogy nem kéne sietni, nem fog bepisilni? A kissrác nyakig vörösödött a dühtől és közölte, hogy ő már nagy fiú, és futás közben is igyekezett megőrizni a méltóságát.)
Te is ilyen vagy! Pillanatok alatt dühbe gurulsz , de próbálod a tekintélyed megőrizni. Ilyenkor esel ki a szerepedből a ténylegesen nem létező, előkelőnek tűnő hang alakokkal és a 'vunk' kifejezéssel együtt.
Egyébként igen, hallottam már a 'parfőm' kifejezést: általában régi filmekben a cseppet beszédhibás grófok használják és azok a cselédek, akik éppen grófnak öltöztek be a darabíró ármányos történetfűzésének következtében.:) Pl a Mágnás Miska tökéletes példa erre az egészre, amit itt cincálunk már 1300 hsz óta: a józan ész, a nagyravágyás, a valóság szebbre színezése, az őszinte szerelem, a 'jobbat akarunk, mint ami most van'- ezek az elemek mind szerepelnek a Te történetedben is és az általam emlegetett színműben is. Csak az ott egy mese, Te meg szemmel láthatóan véresen komolyan veszed ezt az egészet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!