Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
elbaszott 9 év volt, nekem is volt ilyen csajom 2 évig, szerencsére csak 2 évig ki léptem volna a hajamat ha 9 év után derül ki.
azt mondom hogy az első pár hónapban ki kell ismerni a másikat és gyorsan el köszönni ha nem kóser, ezzel csak az a baj hogy a normális csajokat megijeszti ez a gyors tempó és így belőlük is sok ki esik
"elbaszott 9 év volt"
Bocsánat, lehet, hogy nem egyértelmű a leírásomból, de 11 év után váltak. 9 éve akkor voltak együtt (ekkor másfél éves házasok voltak), amikor kikerültek külképviseletre...
Valószínűleg a nő oldaláról komoly problémák lehettek a házasságában. Csak úgy, eldobva ennyi évet, nem áldozott volna fel, főleg, hogy saját erejéből is tudott boldogulni, nem a férjén kapaszkodott fel.
Szerintem ez sokkal több tényezőn múlhatott, a leírásod csak egy aspektusa ennek.
Az emberek változnak. 11 év hosszú idő, feltételezhetően a felek fiatalon jöttek össze. Ilyenkor fokozottan, de alapvetően is sokszor elfejlődnek egymás mellett a felek egy hosszú párkapcsolat során. Változhat az ember értékrendje, elvei, szerelemről alkotott világnézete, számára megfelelő partner tulajdonságai, egyéb jellemet formáló tapasztalatok, stb.
Kíváncsi lennék az ő nézőpontjára is, de csak a leírásod alapján nem ítélném el.
Számomra el. E mögött a történet mögött egy anyagias nőt látok. Azt írod hogy "összejön vele céltudatosan". Szóval innentől kezdve nincs kérdés, hogy csak az anyagiak miatt vált. Ilyenkor szokott az következni, hogy elválik attól aki bár anyagilag nincs toppon, de legalább szeretné, és utána meg pofára esik, amikor a pénzes pasi 5-10 év után lecseréli egy fiatalabbra.
A boldogság helyett a pénzt választja tipikus példája.
Ennyi alapján el.
Ettől függetlenül #4essel is egyetértek, miszerint kíváncsi lennék az ő verziójára is. Gyanítom, több van emögött.
Csak én kaptam agyverzest a leírás megfogalmazasatol? Miért kell játszani a költőt?
Amúgy ennyi alapján igen, de ha te is hibás vagy esetleg valamiben azt úgy sem fogod leirni, a másik felet meg nem tudjuk meghallgatni. Szóval gondolom most azt szeretnéd hogy szidjuk az exed és ettől egy kicsit jobb lenne a lelkednek (de megsugom, nem lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!