Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akaratán kívül szerelmes lesz egymásba két ember, úgy, hogy az egyiknek van párkapcsolata, akkor az ugyanúgy elítélendő?
Tudom, hogy ebben a topikban mindenki egy szent ember, soha senki nem csalt meg senkit stb stb bla bla.
Ha beüt egy villámcsapás érzés, akkor azzal hibázik egyáltalán bárki? Ha elém állna a párom, hogy ne haragudj, szerelmes lettem valakibe, akkor engedném, hiszen nem tehet róla, beütött a krach.
Ha elhagyja a párját, akkor azért egy semmirevaló féreg, ha megcsalja, akkor meg még jobban az. Ez a mai mentalitás.
És ezt megfűszerezve, 10ból 9 megnyilvánuló Teréz anya a témában, aki sosem kerül ilyen helyzetbe és mindig tudja, hogy mi a helyes.
Én azon a véleményen vagyok, hogy akivel egy tartós párkapcsolat/ házasság során egyszer sem jön szembe az, hogy elkezd valamit érezni egy harmadik fél iránt, az vagy szemellenzővel jár, vagy egészen egyszerűen hazudik.
Önmagában szerintem ez nem elítélendő, sőt, tovább megyek: jól is tud esni az embernek ez a “bizsergés”. Az már egy másik kérdés, hogy ezek után mit tesz. Ha elkezd átlépni egy bizonyos határt (értsd: bármi olyan mond/tesz az illetőnek, amit a párja jelenlétében nem tenne meg), az már elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!