Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"És mi tartja össze őket? Közös téma nincs"
Ezt te nem tudhatod, lehet jokat elbeszelgetnek, tervezik a jovojuket.
Mostmar lepj tovabb, az exnejed is megtette.
31-es: Az előző férjjel is a jövőt tervezgették s jókat nevettek, beszélgettek: ővele képzelem el a jövőt, nagyon jó ember, tudom, hogy jó apa lesz, olyan humoros, együtt fogunk megöregedni, vannak közös élmények, amire lehet építkezni, ő is sportos, szeret utazni, mint én, nem otthonülő típus, én nem szeretek otthon olvasgatni. Aztán lám, micsoda váltás lett belőle.
Miféle ex-nejem? Neked ez a mániád...
:-)
33-as: "akkor ki vagy??"
Ez nem releváns. Rálátok a dolgokra...
35-ös: "Mentális beteg vagy?"
Ne a személyemmel foglalkozz, hanem a feltett kérdéssel...
7-es: "kíváncsi lennék
az ő [t. i. a hölgy] verziójára is. Gyanítom, több van emögött"
Szerinted mi lehet az ő "verziója"? Mit gyanítasz "emögött"...?
"lehet jokat elbeszelgetnek, tervezik a jovojuket"
Igen, hogy: milyen színű legyen a tapéta; az esküvőn ki hova üljön és milyen színű legyen a terítő; hova menjenek nyaralni; a kanapé melyik sarokba kerüljön; a karácsonyfán a díszek színeiben inkább a piros vagy kék domináljon; mikor jöjjön a gyerek sat.? Milyen más fajsúlyú "közös témát" tudsz még elképzelni közöttük...?
Az olyan mindennapi praktikus, megoldandó kérdéseken kívül, amiket fentebb felsoroltam (p.o. nyaralás, tapéta színe, gyerekvállalás) "bármit" aligha - ld. 19 és 26-os hozzászólásaimat...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!