Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Én már ráuntam erre a témára.
Nincs valami új?
Mi van például szegény elhagyott ex-Lölőnével? Az ő sorsa jobban érdekel, mint kicsikéé.
Hagyd. Szerinte minden fontos információ irreleváns.
1359 Ha neked a csalás, kapzsiság, mohóság, házasságtörés nem elítélendő...
A a kapzsisagot és a mohosagot csak te állítod, még mindig nem tény azért mert te azt mondod.
A megcsalás alapvetően az, de ezt az elejétől kezdve mondta mindenki.
Viszont azt is mondtuk hogy talán nem ilyen egyszerű a történet mint az egyszer egy, ezért kértünk több infót.
Te viszont direkt nem válaszolsz ezekre, ami ezért még gyanusabba teszi a dolgokat. Hiszen ha minden úgy van ahogy állítod akkor mit változtatna a dolgon az hogy válaszolsz a kérdéseinkre? Miért nem akarod igazolni magad? Miért akarod hogy mint a birkák ismételjük az allitasaidat?
1364-es: "nem tény azért mert te azt mondod"
Azért mondom, mert tény.
"nem ilyen egyszerű a történet"
Nem kell feleslegesen bonyolintanod: a kicsike biztosítottnak nagyravágyó terveit csak egy pénzesebbel láthatta. Ja, az lehetetlen, ilyen még nem fordult elő a világtörténelemben.
"gyanusabba teszi a dolgokat"
Akkor nyilván játszi könnyedséggel kitanálhatnék számotokra megfelelő választ, hogy eltereljem a gyanút.
"mit változtatna a dolgon az hogy válaszolsz a kérdéseinkre?"
Pont ezt kérdezem én is...
Ez egy hülye, hagyjátok!
Próbáltunk segíteni rajta, hogy túllépjen a történteken, de képtelen rá.
Ugyanazt a 3 mondatot fújja 1300 komment óta, még beszélgetni, vitázni sem lehet vele.
Szóval ha én azt mondom hogy tegnap találkoztam Brad Pittel és szexeltünk aztán minden ok nélkül rám hívta a rendőrséget akkor azt te elhiszed gondolkodás nélkül?
Végülis miért feltételeznéd rosszindulatúan hogy én hazudok?
Nyilván én is azt mondanám hogy ÉN TÉNYT KÖZLÖK!
Nos előfordulhat hogy igazat mondok. De az is (és ez a valószínűbb) hogy a bolond és manipulatív vagyok, nem volt semmi féle szex csak én szerettem volna, zaklattam és nem hagytam békén, ezért hívta rám a rendőröket.
Érted már mit jelent az érem két oldala? Az ember nem szívesen meséli ha ő hibás valamiben, ha vélt vagy valós sérelem érte azt szereti akár tudat alatt is úgy előadni hogy az ő verziójában minél jobbnak tüntesse fel saját magát.
És ezért nem hiszünk névtelen kommentek "én tényt közlök" állításainak.
1367-es:"Szóval ha én azt mondom hogy tegnap találkoztam Brad Pittel és szexeltünk aztán minden ok nélkül rám hívta a rendőrséget akkor azt te elhiszed gondolkodás nélkül?"
Az én történetem nem ilyen életszerűtlen, hanem nagyonis valóságos...
#1369: Hát azon, hogy számodra 3 vadidegen ember hogyan éli az életét? Pláne, ha a 3 ember számára jó is az, ahogyan élik az életüket. ( Te írtad, a férj jól van.:))
Jaj, ma rengeteg dolgom van, de majd este elolvasom a mai sok-sok izgalmas okosságot. Húzz bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!